persbericht van Oce.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 02/04/2007 11:51
Fujifilm gaat nieuwe printer van Océ verkopen.
Océ N.V. maakt vandaag bekend dat Fujifilm wereldwijd de nieuwe printer Océ Arizona 250 GT gaat verkopen. Hiervoor is een distributie-overeenkomst getekend. Ook de eigen verkooporganisatie van Océ biedt de Océ Arizona 250 GT internationaal aan. Océ verwacht dat door deze overeenkomst de verkoop van het aantal apparaten substantieel zal toenemen. De distributie-overeenkomst is aangegaan voor drie jaar, met de mogelijkheid van verlenging.

De Océ Arizona 250 GT print onder andere grote reclamedoeken, verkoopdisplays, reflecterende displays, mobiele advertising en bewegwijzering. De nieuwe printer kan ook printen op bijzondere materialen, zoals meubilair, glas, bevestigingsmateriaal en kunstvoorwerpen. De Océ Arizona 250 GT gebruikt UV curable inkten en is voorzien van VarioDot imaging technologie. Daarmee kan het nagenoeg fotografische beeldkwaliteit leveren.

Dankzij de distributie-overeenkomst vergroot Fujifilm zijn digitale assortiment in de offset en screenprinting markt, waar het een sterke positie heeft. Océ is sterk vertegenwoordigd in reprographics, sign making, point-of-sale en foto lab markten.

Industrie-experts becijferen de omvang van de wereldmarkt voor deze printsystemen op € 2,6 miljard. Zij verwachten een marktgroei van 6% per jaar. Sinds 2001 heeft Océ in deze markt diverse overnames gedaan in de Verenigde Staten, Scandinavië, Frankrijk en de Benelux.

reactie XEA.nl
Morgen de cijfers 1e kw. en bovenstaand bericht kan een mooie start zijn voor betere 2e kw. cijfers. Extra verkooppunten.
ook krijgt Oce steeds minder last van de USA dollar, door haar overname van Imagistics in de VS, lopen de opbrengsten en kosten ook steeds meer met elkaar in de pas, leningen werden in div. valuta's omgezet en Oce dekt haar orders/leningen (in USA dollars) steeds voor ca. 9 maanden in of zet ze om. Dus de USA dollar biedt weinig extra risico's voor Oce, alleen meer met de omzetting cijfers van USA dollar op balans data naar de Euro's.
Ben je rijker in USA dollar of wat armer in EURO's, wat maakt het uit, Kijk SBM offs. die rapporteert nu in USA dollars en hebben geen problemen meer. Misschien volgt straks Oce met USA dollar rappotage.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL