Nutreco start onderzoekpartnerschap in China

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 14/04/2011 08:09
Nutreco gaat een onderzoekpartnerschap aan met het Chinese Ministry of Agriculture Feed Industry Centre (MAFIC). Het MAFIC onderzoekinstituut is onderdeel van de China Agricultural University in Beijing. Deze universiteit is leidend op het gebied van diervoeding in China.
De nieuwe samenwerking tussen Nutreco R&D en MAFIC is de start van een langdurig onderzoekprogramma op het gebied van varkens- en pluimveevoeding waarbij onderzoekers van MAFIC en Nutreco in verschillende projecten samenwerken. Op deze manier delen Nutreco en MAFIC waardevolle kennis op het gebied van diervoeding. Het geeft Nutreco de kans om haar internationale netwerk uit te breiden en hoogwaardig onderzoek te doen. Het strategische partnerschap ondersteunt zowel Nutreco's focus op innovatie als de strategie om haar positie in snel groeiende markten zoals China te versterken.
Nutreco's onderzoekcentra
Nutreco's onderzoek wordt uitgevoerd in acht onderzoekcentra. Deze centra zijn gevestigd in Canada, Nederland, Noorwegen en Spanje en richten zich op voeding, gezondheid en houderij van varkens, pluimvee, konijnen, herkauwers, kalveren en vis. Verdere onderzoekactiviteiten richten zich op het ontwikkelen van voedingsingrediënten en verbetering van de productietechnologie van diervoeding.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL