KPN in bouw steeds meer betrokken bij?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 14/06/2006 12:57
Ja, de KPN raakt steeds meer in de bouw in een vroeg stadium betrokken bij o.a. aanleg van datanetwerken en bekabelingen.
KPN anticipeert op de snelheid van het toekomstige dataverkeer.
Zeer veel projectontwikkelaars staan niet stil bij de betere verkoop mogelijkheden van de panden door de nieuwste ontwikkelingen van bekabelingsystemen en zien ICT nog te vaak als bijzaak.
Echter, een goede aanleg van de ICT en al haar nieuwste mogelijkheden, doen de verkoop/verhuur mogelijkheden aanzienlijk toenemen, tegen betere prijzen.
De "BOUW" blijft haar prioriteiten nog steeds vanuit de traditionele insteek van "stenen stapelen" stellen, maar er lijkt door o.a. de inzet van KPN een verandering waar te nemen.
Beide partijen, de "bouw en KPN" varen er wel bij en ook de overheid en semi-overheden. Niet steeds weer de straat "open", voor kabels trekken. Nieuwbouw projecten gelijk “panklaar” aanleggen!
Ook bij het moderne onderhoud/renovatie raakt KPN steeds meer betrokken, ook een goede zaak.
Toch blijken de "vakgebieden" bouwkunde en elektrotechniek nog heen ver van elkaar te liggen en blijft de bouw, ondanks waarneembare verbeteringen, teveel traditioneel gericht.
Meer onderling overleg zal een "deur" openen en dat zal moeten beginnen bij het project ontwikkelen met alles erop en eraan.
Iedereen heeft bekabeling tegenwoordig nodig of het nu nieuwbouw of renovatiewerken zijn.
KPN zet zich in voor de moderne bouw en geeft hiermee een toegevoegde waarden.

Beleggers zouden KPN dan ook meer moeten gaan zien als een steeds bredere dienstverlener op gebieden van: communicatie en andere media, TV, onderwijs etc..
KPN een bedrijf in beweging!
Zo ook de koers van het aandeel.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL