KPN 4G - Altijd en overal ondernemen op hoge snelheid

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 01/08/2013 15:48
Uit Computable.
KPN is druk bezig om haar 4G netwerk in Nederland uit te rollen. Op dit moment heeft 50% van de bevolking beschikking over het snelle mobiele netwerk. Maar wat betekent dit nieuwe netwerk voor de ondernemer in Nederland? In de campagne 4G in de praktijk volgden we de ondernemers en schreven hun ervaringen op ons blog KPN&Co.



Wat is 4G?
4G is de opvolger van het 3G mobiele netwerk. Een nieuw mobiel netwerk dat tot 10x sneller is dan het huidige mobiele netwerk én wat een betere dekking in gebouwen biedt dan het huidige 3G netwerk. Niet alleen een sneller mobiel internet, maar tevens een verbeterde ervaring met het traditionele bellen.

Altijd en overal ondernemen
In de campagne 4G in de praktijk laten we zien dat je met 4G echt altijd en overal kunt ondernemen. Zoals Sam van Buuren zegt in een interview vanaf het dakterras op zijn kantoor: “We houden kantoor bij The Coworking in Amsterdam waar we gebruik maken van de wifi. Maar helaas ligt die er nu net uit dus pak ik de 4G verbinding. En die is hier prima.”

Betere presentaties en klantcontacten
Of je nu op kantoor werkt of in een bouwput, voor de projectontwikkelaars van Lingotto maakt het niet uit. Jasper Stam laat in een video-interview zien hoe zij op elke plek de perfecte klantpresentatie kunnen geven, dankzij de 4G verbinding van KPN: “Ik heb nu altijd en overal razendsnel internet bij me en kan klanten direct brochures en impressies laten zien.”

Kostenbesparing
Conrad Hagemans, directeur van email service provider Tripolis, is duidelijk over het gebruik van 4G: “Afgelopen 2 dagen stonden we met Tripolis en Ematters in de RAI op de MARCOM13 beurs. Met zijn drieën hebben we de iPhones en laptops aangesloten op de wifi router met 4g. Een stuk goedkoper dan de dure en vaak slecht werkende verbindingen in beursgebouwen!”
Read more: http://www.computable.nl/artikel/kpn_4g/4790594/4790396/kpn-4g--altijd-en-overal-ondernemen-op-hoge-snelheid.html#ixzz2aj1XPUCo

reactie XEA.nl
Waar is de media NU?
KPN kocht TE DUUR de 4G en nu blijkt er veel vraag en gemak.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL