KPN versnelt de introductie voordelig mobile data diensten in Duitsland.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 19/10/2010 13:10
De versnelde uitrol van KPN’s mobiele datanetwerk in Duitsland ligt voor op schema. Hierdoor is KPN in staat om al in november van dit jaar nieuwe, voordelig geprijsde mobiele datadiensten te gaan leveren in Duitsland. In België levert KPN sinds begin oktober nieuwe mobiele datadiensten.

KPN ziet net als in Nederland ook bij zijn buitenlandse dochterbedrijven een groeikans voor mobiele data. De versnelde uitrol van de netwerken wordt ondersteund door het nieuwe spectrum dat is gekocht in Duitsland en de succesvolle samenwerkingsovereenkomsten met toeleveranciers die KPN heeft op zowel commercieel, operationeel als technologisch vlak.

Passend in de Challenger strategie zullen de nieuwe mobiele datadiensten worden aangeboden op een regionale basis, te beginnen bij die regio’s waar KPN een hoog marktaandeel heeft.

Vanaf 1 november biedt KPN in Duitsland onder het merk BASE eenvoudige en voordelig geprijsde flat-fee datapakketten aan in combinatie met een selectie aan smartphones. Er komen ook private label smartphones beschikbaar, waarvan de eerste in december wordt verwacht. Met dit laagdrempelige aanbod zet KPN een belangrijke stap om mobiele datadiensten aantrekkelijker te maken voor de massa in Duitsland, net zoals het bedrijf dat in 2005 deed met pakketten voor mobiel bellen. De pakketten worden eerst gepromoot in 9 steden. In de loop van 2011 wordt het aantal steden verder uitgebreid.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL