KPN, een goed gevoel.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 18/03/2007 09:42
Ja, dat zei Marcel Smits CFO van KPN na de cijfers op 6 februari 2007, maar de beurskoers ging naar beneden. Later op de dag werd beeld al positiever en de dag erna, hij zei zelf, na een nachtje erover geslapen te hebben, zagen de beleggers de cijfers wel zitten. Toen straalde de cijfers de schittering uit en kwam de beloning, KPN stak met kop en schouders boven de AEX uit.
Want KPN , had al twee maal de verwachtingen naar boven bijgesteld en overtrof ook die cijfers weer.
Aandeelhouders mogen tevreden zijn, want KPN heeft het niet alleen in 2006 goed gedaan, maar ook de aanloop naar 2006 was de weg naar boven al genomen. Daar zien wij nog geen einde aan komen (red XEA.nl).
Al die verhalen, ja maar die vaste aansluiting gaan weg, dat is voor een deel wel zo, maar die ziet KPN weer terug met een InternetPlusBellen (VoIP) aansluitingen. De klanten komen gelijk weer op een andere manier terug. KPN is een groot lichaam en daar zal ook zeker niet alles perfect verlopen, als je zoveel aanvragen tegelijk krijgt.
Maar onze ervaringen met o.a Multikabel en Orange, daar waren wij (red. XEA.nl) geen mensen voor, wij kregen "geen menselijk contact" en de "haak" werd er zo weer opgelegd.
Dat verschil is het met KPN, daar krijg je wel menselijk contact en hoef je niet steeds als er gebeld was en je wilde je TV aanzetten, eerst de stekker eruit en erin te doen.
Zo heeft elk bedrijf zijn/haar problemen, maar KPN is de IBM onder de Telecom bedrijven in Nederland.
Daar zit je goed en ook als aandeelhouder, want jaarlijks wordt het dividend verhoogd, over 2006 wordt EUR 0,50 voorgesteld en daar is EUR 0,16 als interim-dividend al betaald, dus 't slotdividend gaat EUR 0,34 cent wordt. Met een koers van EUR 11 en een klein beetje, zit je op ca. 4,5% en dat is meer dan de rente op 't spaargeld. Plus de heren van KPN doen hun best het rendement, door o.a. inkoop eigen aandelen, zo ook het rendement verder op te voeren.
In vogelvlucht bij KPN,
- Maakt grote vooruitgang
- Hoge marges
- Sterke groei VoIP
- Meer data- en IP-diensten
- Personeelsreductie op schema
- Stijging van het dividend verwacht
- Helpt de automobilist OpWeg
- Distributiekracht versterken
- Uitbreiding aanbod School Online

Wij zullen nog wel wat vergeten, maar het bovenstaande rijtje spreekt al voor zich.
Ook het Megadeal met de ING Groep. Het contract van ruim EUR 220 miljoen, daarmee voorziet KPN sinds 1 maart j.l. de gehele communicatiebehoefte van de ING in Nederland en Belgiƫ.

Wat wil je als aandeelhouder nog meer, Overal thuis met KPN OpWeg.

Op 17 april a.s. is de AVA en als KPN het net zo aanpakt als vorig jaar, zal dat vrijwel voor iedere bezoeker een succes zijn/worden.
Voor de AVA hadden ze een "intro en presentatie(s)" van nieuwe producten, iedereen kon vragen stellen en je kreeg gelijk inzicht in, wat er allemaal te koop was en kwam.
Wij van de redactie vonden het een geslaagde dag en je hoefde zelf "geen" eten/brood mee te nemen, was ook goed verzorgd.
Daar horen wij eigenlijk tekort over,die ontvangst/verzorging, want dat is elders wel eens anders.
KPN, geeft je weer een goed gevoel en dat is wel anders geweest in het verleden.
Maar met dit sterke management (lees vent) komt de tent (lees bedrijf) vanzelf wel met goede resultaten.
En de aan(deel)houder wint!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL