Ahold omzetbericht vierde kwartaal en jaar 2011

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 19/01/2012 07:36
Amsterdam, 19 januari 2012 - Ahold heeft vandaag een geconsolideerde netto-omzet bekendgemaakt van € 7,3 miljard over het vierde kwartaal van 2011, een stijging met 4,5% ten opzichte van het vierde kwartaal van 2010. Tegen constante wisselkoersen is de netto-omzet met 4,3% toegenomen.

Over heel 2011 bedroeg de geconsolideerde netto-omzet € 30,3 miljard, een stijging met 2,5% ten opzichte van 2010. Tegen constante wisselkoersen ging de netto-omzet met 5,5% omhoog.

Ook in het vierde kwartaal heeft Ahold weer een solide prestatie geleverd, met een hogere omzet en grotere marktaandelen in de Verenigde Staten en Nederland. Ahold blijft zich in een goede uitgangspositie bevinden in uitdagende marktomstandigheden, waarin klanten voorzichtig blijven met hun bestedingen.

(Voor zover dit Nederlandstalige omzetbericht afwijkt van het Engelstalige origineel, is de laatstgenoemde versie leidend.)


Waarschuwing

Dit persbericht omvat toekomstgerichte uitspraken, die niet verwijzen naar historische feiten maar naar verwachtingen gebaseerd op de huidige gezichts- en uitgangspunten van het management en die onderhevig zijn aan bekende en onbekende risico's en onzekerheden waardoor daadwerkelijke resultaten, de uitvoering of gebeurtenissen wezenlijk kunnen verschillen van die tot uitdrukking gebracht in zulke uitspraken. Deze uitspraken omvatten, maar zijn niet beperkt tot, uitspraken over Aholds positie in uitdagende marktomstandigheden. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren waardoor de werkelijke resultaten aanmerkelijk kunnen verschillen van de toekomstige resultaten welke tot uitdrukking zijn gebracht in de toekomstgerichte uitspraken. Veel van deze risico's en onzekerheden hebben betrekking op factoren die voor Ahold niet beheersbaar en ook niet nauwkeurig voorspelbaar zijn, zoals het effect van algemene economische of politieke omstandigheden, wisselkoers- en renteschommelingen,

de toename van of veranderingen in concurrentie, Aholds mogelijkheden om haar plannen en strategieën succesvol te implementeren en af te ronden, tegenvallende of andere dan verwachte voordelen van en middelen uit Aholds plannen en strategieën, veranderingen in Aholds liquiditeitsbehoeften, maatregelen van concurrenten en derden, alsmede andere factoren zoals besproken in documenten welke in Aholds naam in openbare registers zijn neergelegd en Aholds andere publicaties. Lezers wordt geadviseerd behoedzaam om te gaan met deze toekomstgerichte uitspraken, die uitsluitend geacht worden te zijn gedaan per de datum van dit persbericht. Ahold neemt, tenzij daartoe gehouden ingevolge toepasselijk recht, geen verplichting op zich om enige verandering in openbare informatie of een toekomstgerichte uitspraak uit dit persbericht te publiceren naar aanleiding van gebeurtenissen of omstandigheden die zich voordoen na de datum van dit persbericht. Buiten Nederland presenteert Koninklijke Ahold N.V. - dat is haar statutaire naam - zich onder de naam "Royal Ahold" of kortweg "Ahold".







Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL