ABN AMRO heeft besloten om haar bod op Banca Antonveneta te verhogen.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 11/06/2005 09:21
Het contante bod bedraagt na deze verhoging EUR 26,50 per aandeel, een stijging van EUR 1,50 in vergelijking met het oorspronkelijke bod zoals aangekondigd op 30 maart 2005. Hiermee wordt het totale aandelenkapitaal van Banca Antonveneta gewaardeerd op EUR 7,6 miljard.

Met deze verhoging beoogt ABN AMRO op korte termijn een stabiele en heldere situatie te creƫren rond Banca Antonveneta. De bedrijfsuitoefening en de klantrelaties van Banca Antonveneta zijn niet gediend bij een situatie waarin sprake is van voortdurende onzekerheid.

ABN AMRO is er van overtuigd dat het de beste vooruitzichten biedt voor Banca Antonveneta, haar klanten en medewerkers. ABN AMRO zal de ondersteuning en stabiliteit bieden die nodig is om de succesvolle ontwikkeling van de afgelopen jaren voort te zetten.

Naast deze verhoging van het bod verlengt ABN AMRO de biedingsperiode. De einddatum van het bod verschuift van 22 juni naar 6 juli. Op dit moment bezit ABN AMRO 20,7% van het aandelenkapitaal.

De doelstellingen die ABN AMRO heeft gesteld voor de core tier 1 ratio en de tier 1 ratio - resp. minimaal 6% en minimaal 8% eind 2006 - blijven gehandhaafd. Zoals al aangegeven op 30 maart 2005 zal de acquisitie naar verwachting na 12 maanden na effectuering van de transactie gaan bijdragen aan de winst per aandeel.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL