Onderstaand bericht trok onze aandacht, en trokken een link naar AM

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 09/06/2005 07:58
Het afstoten van dit bedrijfsonderdeel: Dynamis ABC Vastgoedmanagers (DAV), een van de grootste beheerders van vastgoed in Nederland, is gekocht door investeringsbedrijf Primax Investment Group.
Over de hoogte van het overnamebedrag zijn woensdag geen mededelingen gedaan.
DAV, telt circa driehonded werknemers en beheert een kleine vier miljoen vierkante meter commercieel onroerend goed en een kleine 30.000 woningen. Deze vastgoedportefeuille heeft een huuropbrengst van 700 à 800 miljoen euro per jaar.

En hier draait 't om;
Dynamis is voor 50 procent in handen van 'Bouwfonds', een dochter van ABN Amro, en van een aantal grote regionale makelaarskantoren, verenigd in Dynamis.

Als dit bedrijf dan geen synergie meer of onvoldoende oplevert voor betrokkene, dan zien wij een link naar Amstelland MDC (AM).
Daar zit AMRO Bank Effecten Company al in met 14,08% per 31/12/2004, totaal zitten erin AM per die datum 31/12/2004 46,26% in vaste handen.
Zou het verkeerd zijn dat wij denken, dat AM wel eens door Bouwfonds van de beurs afgehaald wordt, na deze transactie?
Misschien was de positie voor de NMA anders een probleem geweest, bij overname van AM. AM wilde ook zelf gebouwde projecten gaan beheren, zei men op een AVA.
Misschien is het een hersenspinsel van ons (Redactie XEA.nl), maar de tijd zal het leren.
Wel bereikt AM dagelijks nieuwe 'toppen' op koersgebied!




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL