Gemalto kondigt gegevensbeschermingsoplossingen aan voor VMware Cloud on AWS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/08/2017 07:05
Gemalto's SafeNet-oplossingen voor gegevensencryptie en sleutelbeheer beveiligen zowel dynamische als statische gegevens, voor een omvattende cloudbeveiligingsstrategie

Amsterdam, 29 augustus 2017- Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging, kondigde vandaag aan dat zijn SafeNet-oplossingen voor gegevensencryptie en sleutelbeheer nu beschikbaar zijn voor klanten van VMware Cloud(TM) on AWS.

VMware Cloud on AWS combineert VMware's Software-Defined Data Center (SDDC) software voor bedrijven met de flexibele bare-metal-infrastructuur van Amazon Web Services (AWS) om organisaties consistente operationele modellen en toepassingsflexibiliteit te bieden voor privé- en publieke cloudomgevingen. Gemalto's SafeNet-oplossingen stellen klanten van VMware Cloud on AWS in staat om client-side-encryptie, een gecentraliseerd sleutelbeheer en tokenisatie toe te passen, teneinde beveiligingsoperaties zoals de zichtbaarheid van gegevens, audits voor naleving en het uitvoeren en afdwingen van beleidsmaatregelen te vereenvoudigen.

Gemalto's SafeNet-oplossingen voor gegevensencryptie en sleutelbeheer helpen organisaties hun gegevens in de cloud, toepassingen, datacentra, netwerken en virtuele omgevingen te beschermen. Klanten van VMware die werken met AWS kunnen moeiteloos de cloudcompatibele beveiligingstechnologie van Gemalto implementeren om:

De cloudbeveiliging te verbeteren - klanten kunnen sleutels opslaan en beheren in centrale, beveiligde toepassingen en beschikken over de nodige zichtbaarheid en controle om op consistente en efficiënte wijze de beveiligingscontroles uit te voeren.
Het eigendom van sleutels te garanderen - door een veilige sleutelopslag, hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid garanderen organisaties dat ze de volledige controle behouden over hun encryptiesleutels- en gegevens.
Het sleutelbeheer te stroomlijnen - beheerders kunnen sneller, gemakkelijker en efficiënter centraal sleutels, toelatingen en beleidsmaatregelen beheren.
Naleving makkelijker te maken - het gecentraliseerde platform stelt klanten in staat om naleving van de strengste beveiligingsmaatregelen en nalevingsmandaten te garanderen en te bewijzen.

De technologiepartners van VMware Cloud on AWS maken het mogelijk voor de klanten om dezelfde bewezen oplossingen naadloos te integreren in zowel privé- als publieke cloudomgevingen. VMware maakt het uitrollen makkelijker en elimineert de behoefte voor partners om oplossingen compatibel te maken met VMware Cloud on AWS. Als de oplossing van een partner lokaal werkt in een VMware vSphere®-omgeving, dan zal ze ook VMware Cloud on AWS ondersteunen. De technologiepartners van VMware vormen een aanvulling op en verbetering van de native VMware Cloud on AWS-diensten, en bieden zo nieuwe mogelijkheden aan de klanten.

Bezoek de VMware Cloud on AWS-marktplaats voor meer informatie of probeer 30 dagen gratis Gemalto's SafeNet KeySecure en SafeNet ProtectV voor VMware.

Citaten van bestuurders:
"Bedrijven winnen aan flexibiliteit en kunnen producten sneller op de markt brengen met de cloud, maar willen vaak de controle behouden over de beveiliging van hun gegevens. Met Gemalto beschikken klanten van VMware Cloud on AWS over één gegevensbeschermingsoplossing, waardoor ze al hun activiteiten makkelijker kunnen opvolgen," zegt Todd Moore, Senior Vice President of Encryption Products bij Gemalto. "Met verschillende clouddiensten werken begint de norm te worden. Door gebruik te maken van een gecentraliseerd systeem kunnen bedrijven beveiliging preventief benaderen in plaats van reactief. Dat doen ze door een beter begrip van waar de gegevens zich bevinden, hoe de gegevens worden gebruikt en wat de huidige bedreigingen zijn voor geprivilegieerde gebruikers."

"VMware Cloud on AWS biedt klanten een naadloos geïntegreerd hybride-cloudaanbod dat klanten de SDDC-ervaring biedt van de leider op het vlak van privécloudomgevingen, op het platform van de leidende provider van publieke-cloudomgevingen, AWS," zegt Mark Lohmeyer, Vice President, Products, Cloud Platforms Business Unit, VMware. "Door oplossingen zoals SafeNet KeySecure en connectoren kunnen IT-teams hun kosten verlagen, efficiënter werken en operationele consistentie creëren in verschillende cloudomgevingen. Wij zijn verheugd om samen te werken met partners als Gemalto om de native VMware Cloud on AWS-mogelijkheden te verbeteren en klanten flexibiliteit en keuzes te bieden voor oplossingen die de bedrijfswaarde kunnen verhogen."

Meer informatie over Gemalto's VMware Cloud on AWS-producten:
SafeNet KeySecure - centraliseert het beheer van encryptiesleutels die worden gebruikt om gevoelige gegevens te beschermen in virtuele en cloudomgevingen.
SafeNet ProtectV - bundelt encryptie en controle in virtuele en cloudomgevingen, wat de flexibiliteit van uw bedrijf verbetert en de kosten verlaagt.
SafeNet ProtectApp - biedt encryptie van toepassingen voor een ruime waaier van webtoepassingsservers en bedrijfstoepassingen die worden gehost op virtuele machines en in de cloud.
SafeNet ProtectFile - versleutelt ongestructureerde gegevens en beheert toegang tot gevoelige mappen en gegevens.
SafeNet ProtectDB - biedt encryptie van databases voor gevoelige bedrijfs- en klanteninformatie opgeslagen in cloudgebaseerde databases
SafeNet Tokenization beschermt gevoelige informatie door deze te vervangen door een vervangende waarde, om organisaties te helpen sectornormen zoals PCI-DSS en HIPAA na te leven

Over VMware Cloud on AWS
Bezorgd, verkocht en ondersteund door VMware als een on-demand dienst, en werkt met de flexibele, bare-metal AWS-infrastructuur. VMware Cloud on AWS wordt mogelijk gemaakt door VMware Cloud Foundation(TM), het eengemaakte SDDC-platform dat vSphere, VMware vSAN(TM) en VMware NSX® virtualisatietechnologieën integreert. Met dezelfde architectuur en operationele ervaring ter plekke en in de cloud kunnen IT-teams snel bedrijfswaarde realiseren door gebruik te maken van de AWS en VMware hybride cloudomgeving. Ga voor meer informatie over het partnerecosysteem van VMware Cloud on AWS naar: http://cloud.vmware.com






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL