Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

Aandeelhouders van Fagron stemmen in met alle voorstellen tot besluit

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/05/2017 09:49
Aandeelhouders van Fagron stemmen in met alle voorstellen tot besluit
Robert Peek treedt terug als Voorzitter Raad van Bestuur

Fagron maakt vandaag bekend dat de algemene vergadering van aandeelhouders en de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, beiden gehouden op 8 mei 2017, alle voorstellen tot besluit hebben goedgekeurd. De vergadering heeft de jaarrekening over 2016 vastgesteld en kwijting verleend aan de bestuurders en commissaris in functie gedurende het boekjaar 2016. Daarnaast heeft de vergadering de coöptatie door de Raad van Bestuur van AHOK BVBA, vast vertegenwoordigd door Koen Hoffman, als onafhankelijk niet-uitvoerend bestuurder, de coöptatie door de Raad van Bestuur van Vanzel G. Comm. V., vast vertegenwoordigd door Giulia Van Waeyenberge, als onafhankelijk niet-uitvoerend bestuurder, de coöptatie door de Raad van Bestuur van Karin de Jong als uitvoerend bestuurder, de coöptatie door de Raad van Bestuur van Alychlo NV, vast vertegenwoordigd door Marc Coucke, als niet-uitvoerend bestuurder, en de coöptatie door de Raad van Bestuur van Marc Janssens als niet-uitvoerend bestuurder, bekrachtigd.

Na afloop van de vergadering heeft Robert Peek bekendgemaakt zijn mandaat ter beschikking te stellen en terug te treden als niet-uitvoerend bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur van Fagron. De Raad van Bestuur heeft Koen Hoffman benoemd tot Voorzitter en tevens besloten om Veerle Deprez te coöpteren als onafhankelijk niet-uitvoerend bestuurder. De definitieve benoeming van mevrouw Deprez zal worden voorgelegd aan de eerstvolgende vergadering van aandeelhouders van Fagron.

Hans Stols, CEO van Fagron: "Wij zijn Robert Peek bijzonder erkentelijk voor zijn waardevolle bijdrage aan Fagron. Robert heeft in 2007 Fagron naar de beurs gebracht en is een drijvende kracht geweest achter de succesvolle transitie van de onderneming. Fagron was actief in vele facetten van de gezondheidszorg in Noordwest-Europa en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende wereldwijde specialist in farmaceutische bereidingen met leidende marktposities in Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Tijdens de intensieve periode waarin we de nieuwe financiering van de onderneming hebben gerealiseerd, heeft Robert blijk gegeven van een grote mate van deskundigheid, inzet en leiderschap. Nu dit is afgerond en Fagron in een volgende fase is aanbeland, heeft Robert de beslissing genomen om terug te treden. Wij wensen hem het allerbeste toe."

Samenstelling Raad van Bestuur (per 9 mei 2017)

AHOK BVBA, vast vertegenwoordigd door Koen Hoffman (Voorzitter)
Vanzel G. Comm. V., vast vertegenwoordigd door Giulia Van Waeyenberge
Management Deprez BVBA, vast vertegenwoordigd door Veerle Deprez
Johannes (Hans) Stols (CEO, uitvoerend bestuurder)
Karin de Jong (CFO, uitvoerend bestuurder)
Holdco FV B.V., vast vertegenwoordigd door Frank Vlayen
Matthias Geyssens
WPEF VI Holdco III BE B.V., vast vertegenwoordigd door Nathalie Clybouw
Marc Janssens
Alychlo NV, vast vertegenwoordigd door Marc Coucke
Michael Schenck BVBA, vast vertegenwoordigd door Michael Schenck


1 Dit persbericht wordt verstuurd door Fagron NV en Fagron BV.

Veerle Deprez (1960)

Veerle Deprez legde in 1987, samen met haar broer Hein Deprez, de grondvesten van wat later de Univeg Groep zou worden. Univeg werd door overnames een verticaal geïntegreerde groep, gespecialiseerd in de productie, verpakking en distributie van fruit en groenten. In 2003 en 2004 nam Univeg Peltracom en Agrofino over, makers van potgrond, bodemverbeteraars en substraten. In 2005 stapte de Deprez familie in Pinguin (genoteerd aan Euronext), marktleider in diepvriesgroenten. Het gamma werd uitgebreid met groenten conserven door de overname van Noliko in 2011. De drie takken, Univeg, Pinguin en Peltracom, werden in 2015 samengevoegd onder de naam Greenyard. Greenyard is een globale marktleider in verse, vries verse en bereide groenten en fruit, bloemen en planten, groeimedia en substraten en bedient het merendeel van de Europese retailers. Als vaste vertegenwoordiger van Management Deprez BVBA, is Veerle sinds 2005 niet-uitvoerend bestuurder van Greenyard. Veerle is ook, direct of indirect via Management Deprez BVBA, bestuurder van DS Consult NV, De Kraaiberg NV, Nova Natie NV, De Weide Blik NV, The Fruit Farm Group BV, Deprez Holding NV, Deprez Invest NV en Food Invest International NV.

lees meer op
http://hugin.info/138311/R/2102794/797481.pdf
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL