Bekendmaking omruilverhouding stock dividend Delta Lloyd.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/09/2016 07:04
Tijdens de presentatie van de halfjaarcijfers 2016 heeft Delta Lloyd bekendgemaakt een interim dividend te betalen van € 0,10 per gewoon aandeel. Ongeveer 58,6% van de aandeelhouders zal het dividend in contanten ontvangen, wat een totale waarde van € 26,7 miljoen vertegenwoordigt. De resterende 41,4% heeft gekozen voor een dividend in aandelen, wat een totale waarde van € 18,9 miljoen vertegenwoordigt.
Diegenen die gekozen hebben voor een dividend in aandelen zullen één gewoon aandeel Delta Lloyd ontvangen voor iedere 36,62 gewone aandelen die zij bezitten. In verband hiermee zullen 5.149.893 nieuwe gewone aandelen als stockdividend worden uitgegeven. Voor de uit te geven gewone aandelen zal bij Euronext een verzoek tot toelating tot de notering worden ingediend op grond van artikel 5:4 sub e van de Wet op het financieel toezicht.

De omruilverhouding is gebaseerd op de gewogen gemiddelde genoteerde slotkoers van het aandeel Delta Lloyd op Euronext Amsterdam door Euronext in de vijf aaneensluitende handelsdagen van 30 augustus 2016 tot en met 5 september 2016. Betaalbaarstelling van het dividend en levering van de aandelen zal plaatsvinden op 8 september 2016.

Delta Lloyd is van plan om het verwateringseffect van elk stockdividend te neutraliseren door inkoop van gewone aandelen in de markt. Deze aandelen zullen worden aangehouden als ingekochte aandelen. De terugkoop van aandelen begint op 9 september en eindigt op of voor 30 september 2016.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL