Onno Verstegen verlaat Delta Lloyd + BAVA van Delta Lloyd.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/02/2016 07:37
Delta Lloyd maakt bekend dat Onno Verstegen (52) in goed overleg heeft besloten Delta Lloyd op korte termijn te verlaten en zijn loopbaan elders voort te zetten. Onno Verstegen is sinds 1995 in dienst bij Delta Lloyd en is sinds 2011 lid van de Raad van Bestuur. Daarvoor bekleedde hij verschillende directiefuncties binnen Delta Lloyd, waaronder directievoorzitter van Delta Lloyd Verzekeringen en chief commercial officer bij ABN AMRO Verzekeringen.

President-commissaris Rob Ruijter: "Onno Verstegen heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het operationele en commerciƫle succes van Delta Lloyd, waaronder de oprichting van onze PPI BeFrank. Wij wensen hem alle goeds voor de toekomst."

Onno Verstegen: "Ik heb altijd met veel plezier bij Delta Lloyd gewerkt en het bedrijf heeft mij volop kansen geboden. Na 20 jaar voor Delta Lloyd gewerkt te hebben, vind ik het een mooi moment om te onderzoeken welke mogelijkheden er nog meer zijn. Delta Lloyd is een prachtig bedrijf en ik wens Delta Lloyd en alle medewerkers veel succes in de toekomst."

Verdere informatie over de opvolging van Onno Verstegen als lid van de Raad van Bestuur volgt op korte termijn.

Delta Lloyd: Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 16 maart 2016


Delta Lloyd nodigt haar aandeelhouders uit voor een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) op 16 maart 2016 in het Delta Lloyd Auditorium in Amsterdam.

De officiƫle oproeping met instructies voor deelname aan de vergadering, de agenda met toelichting, de gegevens inzake de benoeming van Clifford Abrahams als CFO en lid van de Raad van Bestuur, de rationale voor de voorgenomen claimemissie en de wijziging van de statuten zijn vanaf heden beschikbaar via www.deltalloyd.com.

De stukken liggen ook ter inzage op het hoofdkantoor van Delta Lloyd NV en zijn daar kosteloos verkrijgbaar. Neem daarvoor contact op met Corporate Communications & Investor Relations,
telefoon +31 (0)20 594 9693 of via IR@deltalloyd.nl




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL