Alex Otto vertrekt bij Delta Lloyd

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 13/02/2014 07:12
Delta Lloyd Groep maakt bekend dat chief investment officer Alex Otto (54) heeft besloten de groep te verlaten en per 1 juni 2014 als CEO in dienst te treden bij HB Capital, het investeringsbedrijf van de familie Blokker. Alex Otto begon in 1999 als directeur aandelenbeleggingen bij Delta Lloyd en is sinds 2002 chief investment officer van Delta Lloyd Groep. Hij werd in 2010 benoemd tot algemeen directeur van Delta Lloyd Asset Management.

Niek Hoek, bestuursvoorzitter: "Alex Otto heeft Delta Lloyd als belegger in Nederland op de kaart gezet. Zijn langetermijnvisie over beleggen is van grote waarde geweest voor de groep. De portefeuille laat over de jaren heen een mooie balans zien tussen risico en rendement, met prachtige resultaten voor de deelnemingenstrategie en de vastrentende portefeuille. Mede dankzij hem zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste beleggers in Nederland. Alex is daarnaast altijd een hele goede ambassadeur geweest voor Delta Lloyd. Wij zullen hem missen als professional en collega en ik wens hem, mede namens de Raad van Bestuur, alle goeds voor de toekomst."

Alex Otto, chief investment officer: "Ik heb altijd met heel veel plezier bij Delta Lloyd gewerkt en ben het bedrijf dankbaar voor de kansen die het mij geboden heeft. Hoewel ik mijn collega's zal missen, heb ik heel veel zin om bij HB Capital aan de slag te gaan. Delta Lloyd is en blijft een prachtig bedrijf en ik wens ze alle succes in de toekomst."

Over de opvolging van Alex Otto bij Delta Lloyd Asset Management volgt nader bericht.


Bericht Blokker
Alex Otto (54) Chief Executive Officer HB Capital
Laren, 12 februari 2014
Alex Otto wordt per 1 juni a.s. benoemd tot Chief Executive Officer en voorzitter van de directie van HB Capital (Hoornsche Broeder B.V., het investeringsbedrijf van de familie Blokker).
Wij zien in de heer Otto met zijn grote kennis van de public en private investments, fundmanagement en van de financiƫle markten een welkome versterking van de directie van HB
Capital.
Alex Otto is sinds 1999 werkzaam bij Delta Lloyd Groep, aanvankelijk als directeur aandelenbeleggingen bij Delta Lloyd en sinds 2002 als Chief Investment Officer bij Delta Lloyd Groep. Hij werd in 2010 benoemd tot algemeen directeur van Delta Lloyd Asset Management.
Wij hebben er vertrouwen in dat met deze aanstelling HB Capital verder wordt versterkt. Wij zijn erg verheugd met zijn benoeming en zien uit naar een constructieve samenwerking.
Directie
Met de benoeming van Alex Otto bestaat de Directie van HB Capital voorts uit de heren:
R.P. (Rob) Schouten, CFO, S.G. (Stef) Koning, Directeur Private Investments en
R.P. (Richard) Dallinga, Directeur Vastgoed.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL