Galapagos kondigt de benoeming aan van Dr. Paul Stoffels tot Voorzitter van de raad van bestuur

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/04/2022 06:20
Mechelen, België; 26 april 2022, 22.01 CET; Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) maakt vandaag bekend dat de besluiten voorgesteld op de buitengewone en jaarlijkse aandeelhoudersvergaderingen zijn aangenomen, inclusief de invoering van een one-tier bestuursstructuur. Vervolgens heeft de nieuwe raad Dr. Paul Stoffels* benoemd tot Voorzitter van de raad.

Galapagos heeft zijn buitengewone en jaarlijkse aandeelhoudersvergaderingen gehouden op dinsdag 26 april 2022 om respectievelijk 13.00 uur CET en 14.00 uur CET.

De buitengewone aandeelhoudersvergadering keurde onder meer de wijziging van de statuten van de Vennootschap goed om een one-tier bestuursstructuur in te voeren.

De jaarlijkse aandeelhoudersvergadering keurde onder meer goed:

de benoeming van Dr. Paul Stoffels* tot bestuurder, en van Jérôme Contamine en Dr. Dan Baker tot onafhankelijke bestuurders;
de jaarrekening van 2021; en
het remuneratieverslag en gewijzigd remuneratiebeleid.

Volgend op de goedgekeurde besluiten, heeft de nieuwe raad van bestuur Dr. Paul Stoffels* benoemd als Voorzitter. De raad is van mening dat de gecombineerde rol van voorzitter/CEO hem in staat zal stellen zijn leiderschapscapaciteiten ten volle te benutten en op efficiënte wijze de richting en strategie van de Vennootschap, met inbegrip van mogelijkheden voor business development, uit te zetten en te implementeren.

Alle documenten met betrekking tot de aandeelhoudersvergaderingen kunnen worden geraadpleegd op onze website.

*Stoffels IMC BV, vast vertegenwoordigd door de heer Paul Stoffels



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL