Galapagos verhoogt aandelenkapitaal door uitoefenen van warrants

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/07/2011 18:17
Mechelen, België; 1 juli 2011 - Galapagos NV (Euronext: GLPG) kondigt vandaag een kapitaalverhoging aan als gevolg van het uitoefenen van warrants door personeel.
Sinds haar oprichting in 1999 gebruikt Galapagos warrantplannen om haar personeel en management te motiveren en hen te laten delen in het succes van de onderneming. Door de uitoefening van warrants in de uitoefenperiode van juni 2011, heeft Galapagos op 30 juni 2011 8.386 nieuwe aandelen uitgegeven met als gevolg een totale kapitaalverhoging van €72.203,46 (inclusief uitgiftepremie). Leden van de Raad van Bestuur en van het Directiecomité hebben geen warrants uitgeoefend.

Op datum van vandaag bedraagt het maatschappelijk kapitaal van Galapagos €142.920.142,06; het totaal aantal stemrechtverlenende effecten bedraagt 26.419.866 hetgeen tevens gelijk is aan het totaal aantal stemrechten (de "noemer"); alle stemrechtverlenende effecten en alle stemrechten zijn van dezelfde categorie. Het totaal aantal rechten (warrants) om in te schrijven op nog niet uitgegeven stemrechtverlenende effecten bedraagt 2.613.758 hetgeen tevens gelijk is aan het totaal aantal stemrechten dat bij de uitoefening van die warrants kan worden verkregen; dit aantal kan worden verhoogd met maximaal 934.240 warrants indien alle warrants die zijn aangeboden onder recent gecreëerde warrantplannen (en waarvoor de aanvaardingsperiode nog steeds loopt) zouden worden aanvaard. Galapagos heeft geen in stemrechtverlenende effecten converteerbare obligaties noch aandelen zonder stemrecht uitstaan.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL