TomTom levert connected inbouwnavigatie voor nieuwe Fiat Panda

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 13/09/2011 12:47
Amsterdam, 13 september 2011 – TomTom levert navigatie met realtime diensten voor de Fiat Panda. Dit kondigt het bedrijf aan op de IAA Frankfurt Motorshow (Duitsland). Het is voor het eerst dat Blue&Me TomTom LIVE beschikbaar is voor een Fiat-model uit het A-segment.

Fiat Panda-bestuurders profiteren vanaf nu van optimale navigatie. Blue&Me TomTom LIVE is in het dashboard ingebouwd en biedt een unieke dynamische routebepaling. Het systeem navigeert bestuurders via de snelste route naar hun bestemming op basis van de meest actuele verkeersinformatie. Blue&Me TomTom LIVE maakt via Bluetooth-technologie probleemloos verbinding met een mobiele telefoon en mediaspeler. Bestuurders kunnen de systeemsoftware en content updaten via de online portal ‘MyTomTom’. Blue&Me TomTom LIVE is een draagbaar systeem, waardoor bestuurders het ook in andere auto’s kunnen gebruiken.

“Bestuurders eisen steeds meer van hun geïntegreerde navigatieoplossing. Ik ben blij dat we eigenaren van de nieuwe Fiat Panda een ingebouwde oplossing kunnen bieden, inclusief TomTom LIVE. Bestuurders van een auto in het A-segment profiteren nu ook van realtime verkeersinformatie en dynamische routebepaling. HD Traffic registreert honderd procent van het wegennet, inclusief de binnensteden. Hierdoor kunnen bestuurders hun reistijd aanzienlijk bekorten. Het aanbieden van ons ingebouwde navigatiesysteem voor dit segment past bij de TomTom-filosofie om fileleed voor iedereen te verminderen”, zegt Giles Shrimpton, Managing Director van TomTom Automotive. “Fiat Group Automobiles is voor TomTom een belangrijke partner. Ik ben blij dat we het Blue&Me TomTom-platform constant kunnen verbeteren en inbouwen in meerdere automodellen.”

Belangrijkste kenmerken

De belangrijkste functies van Blue&Me TomTom LIVE

HD Traffic – een combinatie van realtime verkeersinformatie en unieke dynamische routebepaling. De realtime verkeersinformatie wordt gegenereerd door een netwerk van mobiele apparaten in Europa. Dit netwerk omvat 99,9 procent van het wegennet in Europa. Het netwerk rapporteert meer files realtime en heeft een hogere verversingsratio dan andere diensten.
Actuele flitsinformatie over zowel vaste als mobiele camera’s langs de weg.
Actuele weersverwachtingen met lokale zoekmogelijkheid, direct verstuurd naar de simkaart van het ingebouwde systeem.
Milieuvriendelijk – de ingebouwde eco:Drive van Fiat informeert realtime over de rijstijl van de bestuurder en geeft nuttige suggesties voor het verlagen van de CO₂-uitstoot en energiezuinig rijden. Bijvoorbeeld door schakel- en versnellingsmomenten aan te geven op basis van het wegbeeld.
Browsen door de Blue&Me-functies: het apparaat biedt een hoogwaardig touchscreen voor veel Blue&Me-functies, waaronder mediaspeler, reiscomputer en handsfree bellen.
Inbouw met een speciaal ontworpen slede.

Beschikbaarheid
Blue&Me TomTom LIVE is op dit moment beschikbaar in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.








Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL