Nieuwe integratie van TomTom carkit voor iPhone

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 22/02/2010 12:47
Navigeren met TomTom voor iPhone is nu nog eenvoudiger
dankzij de geïntegreerde carkit ~
Amsterdam, 22 februari 2010 – TomTom geeft vanaf vandaag de iPhone-navigatie in de auto een heel nieuw gezicht met een nieuwe carkit voor iPhone. Dit accessoire is zodanig ontworpen dat de iPhone perfect in een auto kan worden geïntegreerd.
De originele TomTom carkit voor iPhone wordt bevestigd aan de voorruit. De nieuwe carkit voor de iPhone daarentegen wordt op een op de auto afgestemde ProClip-bevestiging geschroefd, die op het dashboard bevestigd is. Hiermee kunnen bestuurders een vaste plek voor de carkit kiezen die voor hen het meest optimaal is, zonder deze voor elke rit opnieuw te moeten plaatsen.

“Deze carkit voor de iPhone is ontworpen voor veeleisende bestuurders”, aldus Tom Murray, vice president of market development bij TomTom. “Het is de snelste en slimste manier om de iPhone in de auto te bevestigen. Bovendien krijg je alle functies van de originele carkit voor de iPhone erbij, voor de meest optimale ervaring in de auto”.

Belangrijkste functies van de ProClip carkit voor de iPhone:
Met de nieuwe carkit wordt de serie TomTom voor iPhone verder uitgebreid. De carkit bevat functionaliteiten die de navigatie-ervaring in de auto voor iPhone-gebruikers verbeteren. Daarbij hoort onder meer een GPS-versterker voor ononderbroken navigatie, zelfs in een omgeving met hoge gebouwen.
Met de ingebouwde microfoon kan de bestuurder tijdens het rijden veilig bellen en gebeld worden, terwijl een geïntegreerde luidspreker altijd zorgt voor duidelijke navigatie-instructies. Deze functies zijn van essentieel belang om drukke bestuurders veilig op de juiste plaats te laten aankomen.
Een oplader in de auto zorgt ervoor dat de batterij van de iPhone onderweg altijd opgeladen is. Zo kan de bestuurder continu contact houden met klanten en collega’s. En voor een nog slimmere integratie kunnen bestuurders bij hun garage terecht voor een rechtstreekse aansluiting op de accu van hun auto.

Tijd om te ontspannen? De carkit heeft ook een audio-uitgang waarmee bestuurders hun favoriete muziek kunnen afspelen via de autoradio*. De muziek wordt zelfs weggedraaid tijdens navigatie-instructies of als er een telefoontje binnenkomt.

Prijzen en verkrijgbaarheid
De ProClip carkit voor de iPhone is vanaf vandaag op vooruitbestelling verkrijgbaar via http://www.tomtom.com/products/product.php?ID=1106&Category=2&Lid=5 en http://www.tomtom-proclip.com/. Bestuurders kunnen ook voor hun op de auto afgestemde ProClip-bevestiging terecht bij http://www.tomtom-proclip.com/. De adviesprijs is € 99,99.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL