USG People kondigt voornemen aandelensplitsing aan.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 14/09/2006 07:31
Almere, 14 september 2006. Naar aanleiding van de ruime verdubbeling van de aandelenkoers van USG People N.V. in het afgelopen jaar, zijn de Executive Board en de Raad van Commissarissen voornemens de aandelen te splitsen in de verhouding 1:2.

De voorgenomen aandelensplitsing van 1:2 heeft als resultaat dat ieder geplaatst aandeel USG People van € 1,- nominaal, wordt gesplitst in twee nieuwe aandelen van € 0,50 nominaal. Deze gesplitste aandelen delen vanaf 1 januari 2006 volledig mee in de winst.

De Executive Board zal het besluit tot aandelensplitsing in de verhouding 1:2 en de hiervoor benodigde statutenwijziging voorleggen aan haar aandeelhouders in een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De oproepadvertentie van deze vergadering verschijnt vrijdag 15 september 2006 in de Officiële Prijscourant, het Financieele Dagblad en het NRC Handelsblad.

USG People N.V.
Executive Board
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ron Icke
CEO
+ 31 (0)36 529 95 05




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL