Unique vraagt aandacht voor talentontwikkeling

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 14/12/2012 09:34
Almere, 14 december 2012 - Uitzendbureau Unique bestaat 40 jaar. Om het jubileum en de 40 jaar lange inzet voor de ontwikkeling van talent meer aandacht te geven, hangen er vanaf heden grote goudkleurige doeken op de hoofdvestigingen in Almere en Antwerpen.

Unique is op 11 december 1972 opgericht en opende haar eerste vestiging in Amsterdam. Nu, 40 jaar later, is Unique met haar oprechte aandacht voor flexwerkers en concrete meerwaarde voor opdrachtgevers, dé MKB-partner bij uitstek. Unique is actief in vijf landen en viert gezamenlijk haar jarenlange inzet voor de ontwikkeling van talent. In september verscheen een speciaal vervaardigd jubileummagazine waarin de verhalen van klanten, kandidaten en bekende internationale talenten getuige doen van Unique en haar geschiedenis. Vanaf december hangen de gouden doeken op de hoofdvestigingen, posters in de ramen van alle kantoren en heeft Unique verschillende acties rondom het thema talent. Zo is Unique in Nederland samenwerkingen aangegaan met de talenten Richard Krajicek, André Kuipers en de oprichter van Martinair: Martin Schröder.

Met haar filosofie dat uitzendwerk geen noodzakelijke tussenoplossing is, maar een manier om je werkzame leven anders in te richten, startte Unique vanuit een klein 'hoofdkantoor' aan de Amsterdamse Keizersgracht 328. In het eerste hele boekjaar realiseerde Unique een omzet van 275.000 euro. Zes jaar na deze voorzichtige openingszetten had Unique een netwerk van veertien vestigingen en was de omzet met vijftig vermenigvuldigd naar bijna 14 miljoen euro. Vanaf de jaren negentig kon Unique zich concentreren op het uitbouwen van een Europees uitzendconcern. Unique International kreeg in 1997 een notering aan de Amsterdamse beurs waardoor het huidige USG People ontstond.

Rob Zandbergen: "Aandacht voor flexwerkers en meerwaarde voor opdrachtgevers, dat is vanaf de begindagen uitgangspunt bij Unique. Niet alleen 'wat kun je', maar ook 'wat wil je'. Unique zorgt dat talent optimaal ontwikkeld en benut kan worden, dat alle betrokkenen naar tevredenheid kunnen functioneren."

Profiel USG People

USG People is met een omzet van € 3,2 miljard in 2011 een van de grootste leveranciers van HR-diensten in Europa en biedt deze dienstverlening aan vanuit gerenommeerde, herkenbare (internationale) merken. USG People is actief in de landen België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Zwitserland. Het hoofdkantoor van USG People is gevestigd in Almere, Nederland.

De merkenportfolio van USG People bevat de merken Start People (General Staffing) - Unique, Technicum, Secretary Plus, ASA, Creyf's, Call-IT, USG Energy, Vakcollege Groep (Specialist Staffing) - Legal Forces, USG Capacity, USG Financial Forces, USG HR Forces, USG Innotiv, USG Juristen, USG Legal Professionals, USG Marketing, Communication & Sales Professionals, Control, ikki (Professionals).

USG People is genoteerd aan de effectenbeurs NYSE Euronext Amsterdam en is opgenomen in de Amsterdam Midcap Index (AMX).

Bezoek voor meer informatie over USG People of haar werkmaatschappijen onze website www.usgpeople.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL