USG People neemt Geko Zeitarbeit in Duitsland over En benoeming van Anneke de Wit

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/07/2007 13:00
Almere, 19 juli 2007 - USG People N.V. maakt bekend in gesprek te zijn over de volledige overname van het Duitse Geko Zeitarbeit GmbH. Naar verwachting wordt de overname op korte termijn afgerond.

Geko Zeitarbeit levert voornamelijk technische vakspecialisten vanuit vier vestigingen in Nordrhein Westfalen; Bochum, Dortmund (2) en Essen.

Ron Icke, CEO USG People: "De overname van Geko Zeitarbeit biedt USG People een prima gelegenheid om in Duitsland haar positie op het gebied van specialistisch uitzenden te verstevigen en verder uit te bouwen"

Geko Zeitarbeit heeft jarenlange ervaring in de uitzendbranche en heeft een zeer brede en consistente klantenbasis. De onderneming heeft momenteel 750 technisch geschoolde uitzendkrachten voor haar werken. De jaaromzet van Geko Zeitarbeit bedroeg over het jaar 2006 ruim € 25 miljoen en de specialistische activiteiten zijn hoog renderend.

De huidige eigenaar van de onderneming, de heer Hans-Jurgen Koch, zal na de acquisitie aanblijven bij Geko Zeitarbeit en zal een rol spelen in de verdere uitbouw van de positie van USG People N.V. in Duitsland.

De overname zal worden betaald in contanten en gefinancierd uit eigen middelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ron Icke, CEO
+31 (0)36 529 95 05

Anneke van der Wilt (41) is bij USG People NV te Almere benoemd tot corporate directeur marketing & communicatie.

In die nieuwe functie zal zij leiding geven aan de nationale en internationale activiteiten op het gebied van marketing en communicatie van USG People en direct rapporteren aan de voorzitter van de raad van bestuur van deze aan Euronext Amsterdam genoteerde onderneming, die arbeidsmarktdiensten levert in een groot aantal Europese landen.

Mevrouw Van der Wilt heeft eerder in leidinggevende marketingfuncties gewerkt bij Sanford (o.m. bekend van Parker, Waterman, etc.), Koninklijke De Ruijter (broodbeleg en dranken), Frico (kaas), Reckitt & Colman (wasmiddelen) en Rothmans (rookwaren).



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL