USG People neemt Multicompta over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/05/2007 06:21
Almere, 10 mei 2007, USG People maakt de volledige overname bekend van Tempsys SA, de eigenaar van de Franse uitzendorganisatie Multicompta.
Multicompta levert uitzendkrachten op financieel en boekhoudkundig gebied. De organisatie omvat zes entiteiten in de regio's Parijs en Lyon. De meeste klanten bevinden zich in het midden- en kleinbedrijf.
Ron Icke, CEO USG People: "Multicompta vormt een mooie aanvulling op onze uitzendactiviteiten in Frankrijk vanwege haar specialisatie op financieel terrein. Voor Multicompta creƫert deze overname de mogelijkheid om de komende jaren meerdere vestigingen te openen in en rond andere Franse grootstedelijke gebieden."
De uitzendorganisatie Multicompta is opgericht in 1969. Mede dankzij haar goede naam en hoge kwalitatieve aanpak in de financiƫle markt, bedroeg haar omzet 13 miljoen euro in 2006. Voor 2007 en 2008 wordt een verdere groei van de activiteiten verwacht.
Het huidige management heeft aangegeven om aan te blijven om de verdere groei van Multicompta in goede banen te leiden.
De overname werd vandaag afgerond. De effectieve datum van overname is 1 januari 2007. De overname is betaald in contanten en gefinancierd uit eigen middelen.

Of bezoek de website: http://www.usgpeople.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL