Versterking positie TKH in zorgsystemen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/06/2011 17:53
TKH maakt bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt met betrekking tot de overname van 90% van de aandelen in Mextal BV, gevestigd te Nuenen. Mextal is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen binnen de gezondheidszorg. Uitgangspunt hierbij is dat de diverse systemen ten behoeve van observatie, (akoestische) bewaking, beeldcommunicatie, sociale alarmering en videocare binnen een totaalconcept integraal kunnen worden aangeboden.

Met de acquisitie van Mextal versterkt TKH haar productportfolio voor zorgoplossingen. Mextal beschikt over een eigen technische servicedienst en een 24 x 7 help-desk. De totaaloplossingen van Mextal worden onder meer onder de eigen merknamen Mextal en Viedome vermarkt. Mextal richt zich op bestaande intramurale zorginstellingen als ook op woon-/zorgpartijen die extramurale oplossingen inzetten ten behoeve van het langer zelfstandig thuis blijven wonen.

Mextal realiseert met 24 medewerkers (FTE) een omzet van ruim € 5 miljoen op jaarbasis. De activiteiten zullen binnen TKH deel uitmaken van het segment building technologies.

De overname van Mextal zal vanaf het derde kwartaal 2011 positief bijdragen aan de winst per aandeel van TKH. De overname zal uit de beschikbare middelen worden gefinancierd.

Haaksbergen, 29 juni 2011



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL