TenCate verkrijgt armourcontracten ter waarde van US$ 25 miljoen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/03/2010 08:27
TenCate Advanced Armor USA heeft een aantal contracten verkregen voor voertuigbepantsering en persoonlijke bescherming ter waarde van circa US$ 25 miljoen, met een contractoptie die kan resulteren in aanvullende omzet van
US$ 10 miljoen.

De orders zijn afkomstig van verschillende Amerikaanse producenten van legervoertuigen, zoals General Dynamics Land Systems en BAE Systems. Deze omvatten tevens orders die door het Amerikaanse leger rechtstreeks aan TenCate zijn verstrekt. Vanwege de focus op verbreding van de huidige productlijnen en de portfolio van klanten beschikt TenCate Advanced Armor USA nu over een meer evenwichtige en gediversificeerde omzetbasis dan in de afgelopen jaren en heeft de marktgroep zich goed gepositioneerd voor de toekomst.

TenCate Advanced Armor USA is betrokken bij een brede reeks programma's met elk unieke ballistische beschermingsoplossingen, zoals die voor bepantserde Humvee's, Stryker-, FMTV- en SAPI-projecten. Deze marktgroep is eveneens succesvol in de levering van armour composietmaterialen als de unidirectioneel versterkte Aramid Shield-productlijn.

De kracht van TenCate Advanced Armor is gelegen in de uitgebreide portfolio van lichtgewicht ballistische beschermingssystemen, uitgebreid inzicht in en toepassing van materiaalwetenschap en ontwerpcapaciteiten. Deze vormen een goede ondersteuning van de levering van klantspecifieke bepantseringsystemen ten behoeve van de markten voor voertuig-, vliegtuig-, scheeps- en persoonlijke bescherming.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL