TenCate opent nieuwe fabriek in China voor groeiende geosynthetische markt

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 13/06/2008 08:03
Vandaag opent Koninklijke Ten Cate nv (TenCate) haar nieuwe fabriek voor geosynthetische materialen nabij de Chinese miljoenenstad Zhuhai in de provincie Guangdong. In deze fabriek van TenCate Geosynthetics worden weefsels geproduceerd voor de sterk groeiende Aziatische markt. In de nieuwe fabriek werken in eerste instantie circa 150 medewerkers.

De vraag naar geosynthetische materialen is afgelopen jaar in Azië met ruim 20
procent gestegen. De nieuwe productielocatie voor geweven materialen in Zhuhai is noodzakelijk om samen met de reeds bestaande TenCate productielocatie voor niet-geweven materialen in de Maleisische stad Shah Alam, effectief te kunnen inspelen op de groei en kansen in de Aziatische markt. TenCate Geosynthetics profiteert zo van de vele infrastructurele projecten en uitgebreide weg- en waterbouw activiteiten in landen als China en India.

De nieuwe fabriekslocatie van TenCate beslaat in totaliteit 135.000 vierkante meter, waarvan momenteel 28.500 vierkante meter is bebouwd. Er is voorzien in hotelcapaciteit voor de medewerkers. In de fabriek in Zhuhai wordt Polypropyleen verwerkt tot weefsels voor geosynthetische materialen, zoals voor de TenCate Geotube® die speciaal wordt geproduceerd voor dijkaanleg of landwinning.

De nieuwe fabriek zal vanaf de tweede helft van 2008 bijdragen aan de omzet van de sector Geosynthetics & Grass.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL