Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

Trading update: RoodMicrotec zet positieve trend door - Omzet eerste negen maanden 16 % hoger jaar op jaar.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/11/2017 08:20
Zwolle - 09 november 2017
Omzet Q3/2017 belangrijk hoger vergeleken met vorig jaar
Book-to-bill ratio boven de 1
Positieve cash flow uit operationele activiteiten
Youssef El Mamoune nieuwe Sales & Marketing Manager

RoodMicrotec, de Nederlandse leverancier van semiconductors en geavanceerde microchips, heeft in het derde kwartaal een belangrijke omzettoename geboekt vergeleken met de dezelfde periode in 2016, waarmee de positieve trend van de eerste zes maanden van dit jaar bevestigd werd. RoodMicrotec zet haar opwaartse trend voort met een omzetverhoging van 16% in de eerste negen maanden vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. De sterkste indicator - een positieve book-to-bill ratio - bleef op peil op een niveau boven de één. Er werd positieve cash flow gegenereerd uit de operationele activiteiten. In het laatste kwartaal van 2017 verwachten wij break-even te draaien.

'Van januari tot en met september heeft RoodMicrotec zich in alle opzichten positief ontwikkeld. Het doet mij genoegen dat RoodMicrotec haar omzet heeft weten te verhogen en dat onze resultaten belangrijk verbeterd zijn. Met deze positieve ontwikkeling zijn wij ervan overtuigd dat wij in het vierde kwartaal van 2017 break-even zullen draaien over dat kwartaal,' aldus Martin Sallenhag, CEO van RoodMicrotec.

De verkoopafdeling van RoodMicrotec is verder versterkt. Youssef El Mamoune (46) is op 1 november benoemd als Sales & Marketing Manager. Hij zal een deel van het Duitse klantenbestand overnemen evenals de activiteiten in Frankrijk, Italië en Zwitserland. Hij zal met zijn grote expertise een belangrijke aanvulling vormen voor het team. Youssef El Mamoune zit al ruim 20 jaar in sales, en heeft eerder onder andere gewerkt bij Cetemoc ICT Services GmbH, Intertek Deutschland GmbH en EBV Elektronik GmbH, waar hij zijn kennis van de elektronica-industrie heeft verworven.

tijd 09.14
Rood EUR 0,385 +0,005ct vol. 2,5 milj.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL