OPG: Tweede halfjaar 2004 in teken van aanloopproblemen groothandelsbedrijf

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/10/2004 18:24
Bij het Halfjaarbericht 2004 in augustus jl. hebben wij melding gemaakt van de aanloopproblemen in ons Nederlandse groothandelsbedrijf bij de ingebruikname van de nieuwe logistieke en IT-structuur. Toen is besloten tot een vertraging van de migratie van klanten van de oude naar de nieuwe structuur. Inmiddels worden alle klanten beleverd vanuit de nieuwe structuur. Het nieuwe distributiecentrum Noord-Nederland (Staphorst) voldoet aan de verwachtingen, maar het nieuwe centrum Zuid-Nederland (Oss) kent nog aanloopproblemen. Aanvullende maatregelen voor een voldoende serviceniveau in combinatie met het vertraagde transformatieproces zullen leiden tot hogere kosten in het tweede halfjaar dan eerder voorzien.

Eerder gaven wij aan dat het winstniveau van 2003 in het lopende jaar niet zal worden geƫvenaard. Doorwerking van de prijsmaatregel op de Nederlandse farmamarkt in combinatie met bovengeschetste ontwikkelingen betekent naar huidig inzicht dat het nettoresultaat (exclusief niet-operationele en incidentele baten) over het tweede halfjaar 2004 lager uitkomt dan over het eerste halfjaar.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL