Neways in SmallCap index en viert 50-jarig bestaan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/09/2019 11:06
Son, 23 september 2019 – Neways Electronics International N.V. (Neways) is vanaf vandaag opgenomen in de SmallCap index (AScX) van Euronext Amsterdam.

De herweging is eerder deze maand door Euronext bepaald. De AScX index bestaat uit de 25 beursfondsen die qua omvang tot de posities 51-75 behoren op de Nederlandse beurs.

De opname in de index valt samen met het 50-jarig bestaan van Neways. Op 25 september 2019 organiseert Neways de jaarlijkse beleggersdag waar ook stil wordt gestaan bij dit jubileum.

Huub van der Vrande, CEO: “Neways is de afgelopen jaren sterk gegroeid. In 2018 hebben we voor het eerst een omzet van meer dan € 500 miljoen gerealiseerd. We zijn blij met de opname in de SmallCap index omdat dit bijdraagt aan de verhandelbaarheid van ons aandeel. Bovendien valt het in de maand waarin wij ons vijftigjarig jubileum als EMS Life Cycle Partner vieren.”


EINDE


Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL