Antea Group Nederland boekt in 2017 beste resultaat ooit

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/05/2018 10:06
Heerenveen, 17 mei 2018 - Antea Group heeft in Nederland een positief resultaat geboekt over 2017. Met een omzet van 202 miljoen euro en een nettowinst van ruim 11 miljoen euro behaalde Antea Group in Nederland het beste resultaat ooit. Dit blijkt uit de jaarcijfers van het internationaal opererende ingenieurs- en adviesbureau. De Nederlandse organisatie van Antea Group had hiermee een groot aandeel in de mondiale groei van omzet en resultaat.

Antea Group Nederland
In een sterk concurrerende markt van ingenieurs- en adviesdiensten wist Antea Group Nederland in diverse sectoren zijn leidende positie te versterken en uit te bouwen. De nettowinst steeg van 9,6 miljoen euro in 2016 naar 11,1 miljoen euro in 2017: een toename van 16%. De omzet bedroeg 202 miljoen euro. Dit is een stijging van bijna 6% ten opzichte van 2016.

Antea Group Nederland profiteerde van een toenemende vraag naar de dienstverlening in vrijwel alle sectoren waar het bureau zich op richt: milieu, veiligheid, infrastructuur, contracten en vergunningen, ruimtelijke ontwikkeling, bouw en installaties en beheer. Een continue focus op kwaliteit van werken, innovatie, internationale zichtbaarheid en klantgerichtheid droeg eveneens bij aan de groei van omzet en winst.

Wereldwijd: forse stijging nettowinst
Mondiaal gezien (incl. Nederland) realiseerden de gezamenlijke landenorganisaties van Antea Group een omzetstijging van 395 miljoen euro in 2016 naar 404 miljoen euro in 2017 (+ 2,2%). De nettowinst steeg van 2,3 miljoen euro naar bijna 16 miljoen euro. Door toenemende internationale samenwerking bleek de groep in staat om in een dynamische markt onderscheidende diensten te leveren. Daarnaast verstevigde Antea Group zijn positie in Zuid-Europa en Zuid-Amerika met de overname van het Spaanse ingenieursbureau ICEACSA Consultores.


zie verder op
https://www.anteagroup.nl/sites/default/files/files/Annual_Report_2017.pdf

tijd 12.45
Oranjewoud EUR 6,20 vol. 3.350Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL