Oranjewoud, Upcycle Center Almere feestelijk geopend

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 30/01/2018 16:51
30 januari 2018
Op 23 januari is het Upcycle Center in Almere officieel geopend door Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Stientje van Veldenhoven. Met een druk op de knop werd door haar een oude fiets geheel geupcycled tot een nieuwe.
Businesslijnen: Bouw en Installaties,
Milieu en Veiligheid

Tags: aanleg milieustraten,
aanleg gemeentewerven,
circulair,
installatieadvies

Installatieadviseurs van Antea Group hebben het bestek opgesteld en de uitvoering begeleid. Tevens hebben we uitvoeringstechnisch advies op het gebied van riolering, vloeistofdichte verhardingen en logistieke aspecten gegeven en heeft Antea Group Inspection beoordelingen uitgevoerd.

Het Upcycle Center is een icoon op het gebied van milieustraten. Het is grotendeels opgebouwd uit duurzame en hergebruikte materialen van onder meer gesloopte panden in Almere-Haven. In het Upcycle Center zijn ruimtes ondergebracht voor educatiedoeleinden en leerwerkplaatsen. Hier kunnen start-ups aan de slag om aangeboden materialen up te cyclen naar nieuwe producten.

zie meer op
https://www.anteagroup.nl/nl/nieuws/upcycle-center-almere-feestelijk-geopendBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL