Cloud helpt Exact aan stabiele omzet

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 07/05/2014 07:32
DELFT (AFN) - Exact heeft in het eerste kwartaal dankzij een stevige groei bij de clouddiensten zijn omzet weten te stabiliseren. Dat maakte het softwarebedrijf vandaag bekend.

Exact boekte vorig kwartaal een omzet van 52,2 miljoen euro. Daarmee waren de opbrengsten even hoog als in de eerste 3 maanden van 2013. Het bedrijfsresultaat (ebitda) zakte met bijna 17 procent tot 10,8 miljoen euro.

De omzet bij Cloud Solutions nam met 45 procent toe tot 6,7 miljoen euro. Die forse groei compenseerde de daling van ruim 4 procent bij de grotere onderdelen Business en Specialized. Exact liet weten dat de internationale uitrol van Cloud op schema ligt.

Exact mikt dit jaar op een ebitda die even hoog is als het resultaat van 2013. Met een groei van Cloud Solutions van 30 tot 50 procent en een kleine vooruitgang bij de andere onderdelen verwacht het bedrijf de omzet de komende jaren met 4 tot 7 procent te kunnen laten groeien.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL