Draka heeft het voornemen NKF Electronics te verkopen voor circa Eur 20 miljoen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/02/2005 09:27
De Raad van Bestuur van Draka Holding N.V. kondigt aan dat zij een letter of intent heeft getekend om haar dochter NKF Electronics B.V. te verkopen aan Optelecom Inc. (VS). De verwachte verkoopprijs bedraagt circa Eur 20 miljoen, waarvan de meerderheid in contanten zal worden voldaan en het resterende gedeelte in de vorm van een achtergestelde lening aan Optelecom.

NKF Electronics ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige video netwerkapparatuur voor verkeers- en beveiligingstoepassingen. De onderneming genereert een omzet van circa Eur 15 miljoen op jaarbasis en heeft 75 personeelsleden in dienst. De verkoop van NKF Electronics vindt plaats met volledige ondersteuning van haar management en vormt onderdeel van het proces waarin Draka de toekomst van haar niet-strategische activiteiten heroverweegt.

Financiƫle kalender 2004 & 2005 (onder voorbehoud)

Publicatie jaarcijfers 2004 Maandag, 7 maart 2005 (voorbeurs)

Algemene Vergadering van Aandeelhouders in het Barbizon hotel te Amsterdam Maandag, 9 mei 2005 Start: 14.30u Publicatie trading update eerste halfjaar 2005 Juni 2005 Publicatie halfjaarcijfers 2005 Dinsdag, 30 augustus 2005 (voorbeurs).

Er was een tijdelijke handelsonderbreking voor Draka.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL