BAM Utiliteitsbouw tekent voor duurzame ontwikkeling Green Business Park A44

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/01/2010 17:12
Fresco Property Fund bv en BAM Utiliteitsbouw bv hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van het Green Business Park A44 te Sassenheim. Fresco Property Fund bv is eigenaar van de kavel langs de Rijksstraatweg en A44 in Sassenheim.

De overeenkomst bestaat in hoofdlijnen uit het duurzaam ontwikkelen van in totaal 6.000 m², verdeeld over 3.000 m² kantoor- en 3.000 m² bedrijfsruimte. Beide gebouwen worden in één fase ontwikkeld en gebouwd door BAM Utiliteitsbouw regio Den Haag. De architectuur van het project is in handen van Architectenbureau Van Manen uit Noordwijk. De uitstraling van het ontwerp is gebaseerd op bekende 'bollenschuren' uit de duin- en bollenstreek.

Fresco Property Fund bv zal 3.000 m² bedrijfsruimten afnemen en bestemmen voor verkoop en verhuur in units vanaf 150 m². Van het kantoorgedeelte is nog 500 m² beschikbaar voor verkoop.

Volgens planning zal nog tot de zomer worden gewerkt aan het voorlopig en definitief ontwerp, alsmede de bouwaanvraag. Naar verwachting zal BAM direct na de zomer starten met de bouw van het kantoorgedeelte en begin 2011 met de bouw van de bedrijfsruimten.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL