ARCADIS werkt mee aan herinrichting De Resident

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/11/2014 08:14
ARCADIS, de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en adviesorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving, heeft van de Duitse belegger DEKA opdracht gekregen om mee te werken aan de herinrichting van het megacomplex De Resident in Den Haag. ARCADIS is al lang betrokken bij de ontwikkeling van dit iconische kantorencomplex met programma management, projectmanagement en integrale engineering diensten. Nu wordt ervoor zorggedragen dat de herinrichting soepel verloopt, aldus ARCADIS woensdag.

​De Resident is een kantorencomplex van circa 60.000 vierkante meter in het centrum van Den Haag. De twee puntdaken van het complex maken deel uit van de skyline van de Hofstad. Tot begin 2013 was het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) er gehuisvest. VWS zit tijdelijk in De Hoftoren. Nu is ook besloten dat ook de komende jaren het Ministerie van VWS en SZW weer in de Resident gehuisvest wordt. Echter, voordat zij in 2015 terugkeren naar dit iconische kantoor, moet er nog wel het een en ander aan het complex gebeuren.

Om deze reden heeft ARCADIS het afgelopen jaar namens de eigenaar het projectmanagement en -advies uitgevoerd ten aanzien van het groot onderhoud. De komende maanden wordt het complex door de het Rijks Vastgoed Bedrijf (RVB)verder ingericht naar de wensen van de gebruikers en wordt het Panassusplein overkapt waardoor een Atrium ontstaat. In dit vervolgproject monitort ARCADIS de werkzaamheden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL