Accell Group versterkt organisatie in Azië

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/02/2012 08:28
Heerenveen, 6 februari 2012 - Accell Group N.V. maakt bekend haar activiteiten in Azië verder te versterken met de benoeming van een topmanager voor haar vestiging in Taiwan. De organisatie in Azië wordt steeds belangrijker om kansen in die regio aan zowel de inkoop- als verkoopkant te benutten. Accell Group wil de sourcing van onderdelen in Azië verder structureren en uitbreiden. Met de verkoop van fitesen richt de onderneming zich exclusief op het topsegment van de Aziatische fietsmarkt. De omzetten zijn nog beperkt, maar de verwachting is dat de vraag naar exclusieve fietsen in de komende jaren verder zal toenemen als gevolg van de sterke welvaartsgroei in dit werelddeel.

Om deze kansen beter te benutten heeft Accell Group Uwe Kalliwoda benoemd tot president van Accell Asia. Hij zal zijn intrek nemen in het kantoor in Taiwan (AAT). Kalliwoda is één van de oprichters van Ghost Bikes, een Duitse dochteronderneming van Accell Group. Als CEO van Ghost Bikes heeft Kalliwoda al vele jaren werkervaring opgedaan in Azië.

De vestiging in Taiwan is verantwoordelijk voor Accell Korea (verkoop), Accell Australië (verkoop), het Shanghai-kantoor en hoogwaardige frameproductie in China en richt zich met de marketing en verkoop van fietsen van de Accell-merken Ghost, Lapierre en Koga uitsluitend op het topsegment van de Aziatische markt. Daarnaast wordt vanuit de vestiging in Taiwan een gedeelte van de onderdeleninkoop voor de assemblageactiviteiten van Accell Group in Europa verzorgd. Deze organisaties in Azië tellen in totaal 200 medewerkers.

Accell Group heeft al sinds 2005 een vestiging in China (Shenzhen) die zich met name bezighoudt met activiteiten op het gebied van sourcing en kwaliteitscontrole voor de onderdeleninkoop in China en Viëtnam. Deze vestiging telt in totaal 15 medewerkers.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL