Aalberts Industries neemt Industrias Tey in Spanje over .

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/05/2005 08:14
Aalberts Industries N.V., met activiteiten op het gebied van Industrial Services en Flow Control, heeft met de aandeelhouders van de in Spaans Baskenland gevestigde onderneming Industrias Tey, S.L. overeenstemming bereikt over de overname van 100% van de aandelen. Industrias Tey heeft een jaaromzet van circa eur 5 miljoen.

Industrias Tey is gespecialiseerd in zogenaamde vacuümwarmtebehandelingsprocessen en is in deze technologie marktleider in Spanje. Een belangrijk deel van de omzet wordt gerealiseerd in de aerospace-industrie. Daarbij wordt een aanzienlijk deel van de omzet, indirect, gerealiseerd voor AIRBUS.

Industrias Tey zal nauw samenwerken met de bestaande bedrijven in het Spaanse netwerk van Aalberts Industries en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de markten in Barcelona en Madrid op het gebied van vacuümbehandelingen.

Het huidige management blijft in functie en zal gaan rapporteren aan de Spaanse directie van Aalberts Industries’ groep Material Technology.

De overname wordt gefinancierd uit eigen middelen. De cijfers van Industrias Tey zullen per 1 mei 2005 in de consolidatie worden opgenomen. De overname zal direct bijdragen aan de groei van de winst per aandeel.








Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL