Vopak voltooit de verkoop van drie terminals en een stuk

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 28/02/2015 08:16
Koninklijke Vopak N.V. kondigt aan dat zij de eerder aangekondigde verkoop heeft voltooid van drie terminals en een stuk grond in de Verenigde Staten.
Voor de achtergrond van deze reeds eerder aangekondigde desinvestering verwijzen wij naar ons persbericht van 10 februari jongstleden. Het transactieresultaat wordt gerapporteerd in de Q1 2015 Trading Update van 22 april 2015.
Profiel Vopak Koninklijke Vopak N.V. is gemeten naar capaciteit ‘s werelds grootste onafhankelijke tankterminaloperator, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten. Per 27 februari 2015 exploiteert de onderneming 78 terminals in 28 landen met een totale opslagcapaciteit van 33,5 miljoen cbm, en 6,2 miljoen cbm aan opslagcapaciteit in aanbouw die in de jaren tot en met 2019 zal worden toegevoegd. De missie van Vopak is het zorgdragen voor een veilige, betrouwbare en effectieve opslag en overslag van vloeibare bulkproducten op strategische locaties die van kritisch belang zijn voor haar klanten over de hele wereld. Klanten zijn overwegend ondernemingen in de olie-, chemie- en gasindustrie, waarvoor Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat die hun weg vinden naar een groot aantal industrieën. De strategische focus van Vopak is gericht op terminals in vier categorieën: Belangrijke hubs die intercontinentale productstromen ondersteunen; Terminals die groei in mondiale gasmarkten faciliteren; Import-distributieterminals in belangrijke markten met structurele tekorten; Industriële en chemieterminals in Amerika, het Midden-Oosten en Azië.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL