Oce, FESPA Digital Imaging 2006

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/05/2006 19:25
Océ Display Graphics nodigt u uit voor de FESPA van 16 tot en met 18 mei
in de RAI te Amsterdam.
Helaas. We kunnen niet al onze prints meenemen naar de FESPA, wél kunnen we u de nieuwste printers en hun output laten zien. Dat is één reden om te komen. Maar ook het feit dat dé Europese FESPA dit jaar in Nederland gehouden wordt, namelijk in de RAI in Amsterdam, is een extra argument om ons te bezoeken.

Op de FESPA introduceert Océ nieuwe printers in een aantal deelgebieden: hoge kwaliteit indoor en outdoor printen met de nieuwe Océ CS9065, de Océ CS9090 en de HP DesignJet 9000. Daarnaast tonen wij speciale printapplicaties met de nieuwe Océ CS7100 UV-flatbed printer, de Mutoh Viper die in 7 kleuren print en aangestuurd wordt door de nieuwe versie ONYX Postershop 7.0 en de nieuwste Jeti 3318 dye-sub printer.

Dus als het gaat om printen in grootformaat kleur ontdekt u in Océ's stand E1075/E1150 en F1000 ongekende perspectieven in productiviteit, printformaat en printkwaliteit.

Graag helpen wij u om uw kansen van formaat te benutten. Want bij Océ is “partnership included”. U vindt ons op stand E1075, E1150 en F1000.

Voor gratis toegangskaarten voor de Nederlandse editie van FESPA kunt zich hier aanmelden.

Voor meer informatie over de beurs verwijzen wij u naar de FESPA-site: www.fespadigital.com.

We verheugen ons op uw komst.

Met vriendelijke groeten,
Arend-Jan Scholten,
Marketing Océ Display Graphics






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL