Océ verwacht geen kartelproblemen bij de acquisitie van

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/10/2005 08:42
Océ N.V. maakt bekend dat de wachtperiode volgens de Amerikaanse “Hart-Scott-Rodino Antitrust Improvements Act of 1976, as amended”(HSR-Act) is beëindigd. Deze wet is van toepassing op het onlangs aangekondigde overnamebod op alle aandelen van Imagistics International Inc.
De Federal Trade Commission in de USA heeft Océ op de hoogte gesteld dat het verzoek is toegewezen voor een eerdere beëindiging van de wachtperiode van 15 dagen. Daarmee is een belangrijke voorwaarde voor de acquisitie vervuld.
Océ N.V. bracht op 19 september jl. een bod uit van contant $ 42 per aandeel op alle uitstaande aandelen van Imagistics International Inc.
Het bod is uitgebracht op grond van een overeenkomst en plan van fusie, dat op 15 september jl. gesloten is tussen Imagistics International Inc. en Océ.
Het bod zal op 17 oktober 2005 om 24.00 uur New York City Time eindigen, tenzij deze periode wordt verlengd.
Na het gestand doen van dit bod zal Océ een fusie tot stand brengen tussen Imagistics en een dochteronderneming van Océ, waarna Océ de nog niet verworven aandelen zal verkrijgen tegen een contante betaling van $ 42 per aandeel.
Zoals eerder bekend gemaakt heeft deze transactie de instemming van de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van Océ en van de Board of Directors van Imagistics. Op de transactie zijn de gebruikelijke voorgeschreven
goedkeuringen en voorwaarden van toepassing.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL