Oce, (Her)ontdek talloze innovaties op het Océ after drupa .

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/06/2008 15:13
Brussel 17 juni 2008 — Tijdens drupa 2008, de grootste grafische vakbeurs in Europa die eens per vier jaar wordt gehouden, hebben tal van innovaties hun debuut gemaakt. Geïnteresseerden kunnen ze in alle rust (her)ontdekken tijdens het Océ after drupa event, op woensdag 25 en donderdag 26 juni in Brussel.

Océ maakt voor geïnteresseerden een selectie van de belangrijkste trends op het gebied van grootformaat kleurenprints. Geïnteresseerden kunnen ze in alle rust (her)ontdekken tijdens het Océ after drupa event, op woensdag 25 en donderdag 26 juni in Brussel. Op beide dagen kunnen tussen 10.00 en 19.00 uur demonstraties bijgewoond worden van de meest spraakmakende technieken van uiteenlopende fabrikanten.

Tijdens dit Benelux event worden verschillende gespreksthema's afgewisseld met doorlopende demo's. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd!

Geïnteresseerden kunnen zich tijdens het Océ after drupa event onder meer laten verbazen door de:
Océ Arizona® 200 GT/250 GT; Een flatbedprinter die kan worden uitgerust met de extra Roll Media Option om ook flexibele media te kunnen bedrukken.
Océ ColorWave 600; De nieuwste full colour CAD/GIS-printer van Océ combineert het beste van toner- en inkjetprinten dankzij het Océ CrystalPoint™-procédé. Tevens is dit toestel uitermate geschikt voor het snel printen van POP-materiaal op ongecoate media zoals papier.
Océ CS9000 serie; Deze reeks is uitgebreid met de Océ CS9265, Océ CS9290 (voorzien van een nieuw type inkt) en Océ CS9160. Deze grootformaatprinters voor in- en outdoorapplicaties bestaan in respectievelijk Mild-solvent en Eco-solvent inkt-uitvoeringen, en zijn voorzien van de Océ CS9000 VariaDot™-imagingtechnologie voor een hoge printsnelheid, maximale printscherpte en gunstig inktverbruik.
Mutoh Viper 100 DS printer en Klieverik 1850 DS kalander; Twee primeurs op het gebied van textielprinten. De Mutoh Viper 100 DS is een printer voor het maken van polyester textieltransfers tot een breedte van ruim 2,5 meter. De Klieverik 1850 DS is het volledig nieuwe instapmodel voor het produceren van sublimatieprints.
Zünd snij- en freestafels; Océ heeft altijd de perfecte snij- en printoplossing voor u, ongeacht het materiaal of de vorm.
En verder; Afwerkingsapparatuur zoals laminatoren en snijsystemen.
Op beide dagen worden de volgende presentaties gegeven, welke bij te wonen zijn:
De nieuwste trends in zeefdruk (door Eddy Hagen, directeur VIGC)
Textielprinting: de laatste ontwikkelingen (door: Ingenieur Nele Dely, textielexpert Mutoh)
Gezien op drupa: de nieuwste trends in digitalisering (door: Eddy Hagen)
Optimaliseer uw workflow door beter kleurbeheer (door: Michel van Dinter, Color Consultant Océ)
Schrijf u vandaag nog in en kijk voor meer informatie op afterdrupa.oce.be.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL