Océ versterkt positie op markt voor kleurenprinters

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/09/2007 17:48
Introductie van nieuwe printsystemen op Amerikaanse vakbeurs
Venlo, Nederland / Chicago, Verenigde Staten, 10 september 2007 — Océ N.V. versterkt zijn positie op de markt voor kleurenprinters met de introductie van twee nieuwe, innovatieve printsystemen. De introductie vindt vandaag plaats tijdens Graph Expo in Chicago, de grootste vakbeurs voor de print industrie in de Verenigde Staten. Océ realiseert 45% van zijn omzet in de Verenigde Staten.

De nieuwe Océ ColorStream™ 10000 digitale rollenprinter maakt 172 kleurenprints per minuut en kan per maand meer dan 5 miljoen kleurenprints op A4 formaat maken. Hiermee is het de snelste digitale full color printer ter wereld voor de grafische markt. De Océ ColorStream 10000 is bedoeld voor bedrijven met grote printvolumes, zoals ondernemingen in de grafische markt. Océ brengt flexibele rollenprinters op de markt die met hoge snelheid zwart-wit, één of meerdere kleuren én full color kunnen printen. De nieuwe printer is ontwikkeld in Duitsland en wordt daar ook geproduceerd. In Amerika is Océ marktleider in rollenprinters.

Océ maakt in Chicago ook de introductie bekend van de Océ Color System CS550, een nieuwe cutsheet (losse vellen) printer, die 55 pagina's per minuut kan printen en zeer geschikt is voor commerciële printshops en reproductie-afdelingen bij bedrijven. Met de Océ Color System CS550 kunnen klanten grote hoeveelheden kleurenprints maken van hoge kwaliteit.

De introductie van deze nieuwe printers op Graph Expo is geheel in lijn met de strategie van Océ om door middel van continue technologische innovatie de bedrijfsvoering bij klanten verder te verbeteren. In 2006 introduceerde Océ de innovatieve Océ VarioPrint® 6250, een digitale printer op basis van Océ's Gemini Instant Duplex technologie. Dankzij deze nieuwe technologie kan de Océ VarioPrint 6250 in één beweging de voor- en achterzijde van een vel papier printen. Sinds de introductie heeft deze printer al vele prijzen gewonnen, waaronder de 2006 Graph Expo Must See 'em designation, de European Digital Press 2007 Product of the Year en de belangrijke PIA/GATF 2007 InterTech Technology Award.

In 2006 bracht Océ eveneens de Océ Arizona® 250 GT uit, een grootformaat printer met een leidende positie in het marktsegment voor bedrijven, die ondermeer grote reclamedoeken, billboards en displays produceren.

Voor verdere informatie:

Pers:
Freek Jochems
Senior woordvoerder
Telefoon 077 359 2000




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL