Oce, Integratie Organice en OMLP en andere samenwerking met Markzware Europe B.V.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/02/2007 14:38
Cadac en Océ-Nederland bieden integratie van Organice en Océ Matrix Logic Professional. Distributie van document sets was nog nooit zo eenvoudig!
Cadac Group, Autodesk marktleider op het gebied van tekenkamer automatisering, en Océ-Nederland B.V., marktleider in het reproduceren van technische documentatie, zijn een samenwerking gestart. Zij bieden hun klanten een integratie tussen Organice, de documentmanagement oplossing gebaseerd op Microsoft SharePoint, en Océ Matrix Logic Professional (OMLP), het product dat set printing op basis van een document distributie matrix automatiseert. Met de Organice-OMLP integratie hoeven Organice gebruikers nauwelijks meer papieren sets handmatig achteraf te sorteren.

In het kort is de werking van het systeem als volgt. Binnen Organice maakt u een document distributiematrix aan, waarin bepaald wordt welke ontvanger welke documenten dient te ontvangen. Deze verzendopdrachten kunnen zowel op papier als digitaal verstuurd worden naar de verschillende ontvangers. Door de integratie tussen Organice en Océ Matrix Logic Professional wordt het bijbehorende printwerk voor de papieren sets sterk geautomatiseerd. De sets komen nu direct gesorteerd per ontvanger, inclusief documentlijst, uit de printer.

Organice, gebruikt door vele klanten binnen de bouwkundige markt, heeft bewezen dat project document management effectief, geïntegreerd en betaalbaar is. Met de integratie tussen Organice en Océ Matrix Logic Professional verdienen Organice klanten hun investering ook terug in het aangrenzende printproces. Organice klanten krijgen hun documentsets eerder en correct bij de juiste ontvangers.
Océ klanten die al Océ Matrix Logic Professional gebruiken, kunnen dit product nu nog beter benutten door de integratie met Organice. Uiteraard sluiten de Océ print- en scanproducten, zowel voor technische tekeningen als kantoordocumenten, prima op de integratie aan. Met name in offerteaanvraagprocessen is de te behalen tijdswinst en kostenbesparing erg interessant, maar ook in distributieprocessen in werkvoorbereiding komt deze integratie tot zijn recht.

Ben Spreen, Sales Manager CADAC zegt: "Met de integratie tussen Organice en Océ Matrix Logic Professional is een verdere stap gemaakt in het optimaliseren van documentprocessen bij bouwkundige organisaties". Theo Herraets, Business Group Manager voor Océ voegt toe: 'Klanten met Océ Matrix Logic Professional hadden al een goede stap gemaakt in optimalisering van hun documentprocessen. Met de integratie Organice-OMLP liggen er nog meer mogelijkheden voor tijdsbesparing en foutreductie in het verschiet!'.
Organice-OMLP is leverbaar zowel als component van de Organice suite, als van de Océ Matrix Logic Professional suite. De koppeling is beschikbaar vanaf het tweede kwartaal 2007.

Océ-Nederland B.V. en Markzware Europe B.V. kondigen vandaag een samenwerking aan op het gebied van online preflighting software waarmee digitale bestanden kunnen worden gecontroleerd op fouten en onjuistheden. Door deze fouten kunnen stagnaties ontstaan in het digitale drukproces met alle nadelige gevolgen van dien op het gebied van productie, marge, efficiency, etc. Veel grafische bedrijven ondervinden dagelijks de problemen hiervan, aangezien 70% van alle PDF’s of andere printbare bestanden fouten bevat.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL