Imtech: orders 50 miljoen euro technologie in Londen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/05/2006 08:12
Markt voor herontwikkeling, herbestemming en renovatie in Londen trekt aan
Gouda, 24 mei 2006 - Imtech (technische dienstverlener in Europa) maakt bekend dat het voor bijna 50 miljoen euro aan recente orders heeft ontvangen voor technologische oplossingen in diverse herontwikkeling-, herbestemming- en renovatieprojecten in Londen.

In het Greater London Area behoort Imtech (Meica Services) tot de grotere technische dienstverleners met een brede scope aan activiteiten in de markten van retail, kantoren, onderwijs, luxe appartementen, zorg, events en railgerelateerde activiteiten. De markt voor technische dienstverlening ontwikkelt zich positief met name als gevolg van het feit dat het aantal initiatieven tot herontwikkeling van omvangrijke locaties toeneemt. Ook krijgen bestaande, veelal monumentale, gebouwen een nieuwe bestemming en investeren luxe warenhuizen in technologische renovatie en herinrichting van hun winkelpanden.

Imtech neemt in dit soort projecten de volledige verantwoordelijkheid voor veelal de complete technologische infrastructuur: energie (gas, water, elektriciteit), lucht en klimaat (verwarming, ventilatie en airconditioning), elektrotechniek, (brand)beveiliging en (delen van) de ICT-infrastructuur.

Het oude beursgebouw (London Stock Exchange Building) wordt in opdracht van de vastgoedontwikkelaar Hammersons door aannemer Bovis Land Lease en Imtech herontwikkeld tot exclusieve kantoorruimte. Het aan het Trafalgar Square gelegen monumentale Northumberland House, waarin decennialang het Ministerie van Defensie kantoor heeft gehouden, wordt door aannemer Costain en Imtech in een bouwteam herontwikkeld tot een combinatie van hotel, restaurants, bars en 360 studentenwoningen voor studenten van The London School of Economics and Political Science. In het buitengebied High Wycombe vindt op initiatief van Multiplex een herontwikkeling plaats van bestaande gebouwen tot een winkelcentrum annex busterminal met horecavoorzieningen. In Oxford Street, de meest exclusieve winkelstraat in Londen, verzorgt Imtech de technologische renovatie en herinrichting van de prestigieuze warenhuizen Selfridges en John Lewis. Ook bij het warenhuis Fortnum & Mason wordt een vergelijkbaar traject door Imtech uitgevoerd.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL