Imtech: 42 miljoen euro orders van Cepsa in Spanje

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/01/2006 07:41
Imtech (technische dienstverlening in Europa) is één van de sterkste spelers in de Spaanse industriële markt. Onlangs heeft Imtech nieuwe contracten ontvangen van de petrochemische onderneming Cepsa Group voor industrieel onderhoud op een aantal Spaanse Cepsa raffinaderijen. Imtech ontving tevens opdracht voor diverse technische oplossingen in twee andere Spaanse chemische fabrieken van Cepsa.
In april 2005 heeft Imtech industrieel technisch dienstverlener Mavisa in Spanje overgenomen. Mavisa ging verder onder de naam Imtech Mavisa met de kernactiviteiten industriële assemblage, industrieel onderhoud, industriële shutdowns en renovatie services. Er zijn goede vorderingen gemaakt. Eind 2005 en begin 2006 zijn belangrijke contracten toegekend door de petrochemische wereldspeler Cepsa, één van de belangrijkste klanten van Imtech in Spanje.

Cepsa vernieuwde de bestaande onderhoudscontracten voor de raffinaderijen in Algeciras, Huelva en Tenerife voor een periode van drie jaar.

Tevens in opdracht van Cepsa verzorgt Imtech een belangrijk deel van de technologie voor het uitbreiden van de productiecapaciteit van de nieuwe fabriek van Reformed Light Naphthas (RLN) op de Rabida raffinaderij. Hierdoor is de productiviteit verhoogd met 220.000 ton benzeen en 75 ton waterstof per jaar. Ertisa, een petrochemisch bedrijf en onderdeel van Cepsa, contracteerde Imtech voor de technische oplossingen voor de uitbreiding van de productielocatie voor Cumeno/Fenol, waarmee Ertisa de tweede grote Europese producent van Fenol wordt. De oplevering van beide projecten zal eind 2006 plaatsvinden.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL