Imtech: orders 20 miljoen euro Integrale Veiligheid in Nederland

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/11/2005 07:42
Bijdrage aan betere veiligheid in Nederland
- Imtech (technische dienstverlening in Europa) heeft tot en met het derde kwartaal 2005 ruim 20 miljoen euro aan orders ontvangen op gebied van Integrale Veiligheid in Nederland. Deze orders zijn verworven door Imtech Security, het competence center van Imtech dat alle binnen Imtech aanwezige producten en diensten op het gebied van Integrale Veiligheid bundelt en integraal op de Nederlandse markt aanbiedt.

Imtech Security levert integrale, gecertificeerde oplossingen voor de securityproblematiek van klanten met een waarborg voor continuïteit en bedrijfszekerheid en een veilig gevoel voor de betrokken mensen. Door het optimaal op elkaar afstemmen van organisatorische, bouwkundige en technologische maatregelen en deze vast te leggen in een waterdicht, gecertificeerd veiligheidsplan is Imtech in staat op het gebied van security management voor opdrachtgevers meetbare toegevoegde waarde te creëren.

In het derde kwartaal 2005 waren er onder meer orders van de overheid (diverse ministeries), financiële instellingen (waaronder banken en participatiemaatschappijen), alsmede diverse onderwijsinstellingen, telecomproviders, vervoersmaatschappijen en industriële ondernemingen.

Teneinde de toegevoegde waarde van Imtech op het gebied van Integrale Veiligheid verder te verbeteren introduceert Imtech Security op de vakbeurs Integrale Veiligheid 2005 in de Jaarbeurs te Utrecht (8 t/m 10 november) een nieuw technisch managementplatform met de naam Araneox®. Hiermee kunnen merkonafhankelijk bestaande en nieuwe oplossingen op het gebied van veiligheid worden geïntegreerd in één beheersplatform. De voordelen hiervan zijn: meer controle, eenvoudige bediening, hoge zekerheid en een minimum aan desinvesteringen.

Het complete plan van aanpak van Imtech levert een belangrijke bijdrage aan een betere beheersing van de veiligheid in Nederland.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL