Imtech: aandeelhouders benoemen Gerard van de Aast tot lid Raad van Bestuur

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/12/2012 12:51
Gouda - Royal Imtech N.V. (IM-AE, technische dienstverlening in en buiten Europa) maakt bekend dat hedenochtend tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) de aandeelhouders ing. Gerard (G.J.A) van de Aast (55 jaar) hebben benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Het is de intentie van de Raad van Commissarissen van Imtech Gerard van de Aast na de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 3 april 2013 tot CEO te benoemen.

Profiel Gerard van de Aast
Van 2009 tot en met eind 2012 is Gerard van de Aast CEO van VolkerWessels. Deze onderneming is tot op zekere hoogte vergelijkbaar met Imtech in zowel schaalgrootte (2011: 16.000 medewerkers, opbrengsten 4,7 miljard euro) als activiteiten, internationale omgeving en decentrale opbouw van de organisatie. Gerard van de Aast kenmerkt zich door een brede achtergrond en ervaring. Hij heeft gewerkt in Nederland, de UK, Duitsland en de USA. Zo was hij CEO van Reed Business en tevens lid van de Raad van Bestuur van het beursgenoteerde Reed Elsevier en commissaris bij Océ. Daarvoor was hij in diverse managementposities werkzaam bij internationaal actieve ondernemingen als Compaq, Digital en Philips. In de periode daarvoor heeft hij een eigen software-onderneming gehad. Naast ervaring in het beursgenoteerde en internationale bedrijfsleven beschikt hij over goede kennis van ICT, één van de drie kerncompetenties van Imtech.

Samenstelling Raad van Bestuur per 1 januari 2013
Per 1 januari 2013 is de Raad van Bestuur van Royal Imtech N.V. als volgt samengesteld:
· Dr. ir. René (R.J.A.) van der Bruggen, CEO;
· Mr. Boudewijn (B.R.I.M.) Gerner, CFO;
· Ing. Gerard (G.J.A). van de Aast, lid Raad van Bestuur.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL