Cisco, Imtech ICT en Vodafone samen in BYOD

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 30/10/2012 13:07
Onder de naam Bring iT starten netwerkleverancier Cisco, dienstverlener Imtech ICT en telecomleverancier Vodafone samen een landelijke themacampagne. De campagne markeert de start van een samenwerking die de drie bedrijven aangaan voor hun gezamenlijke dienstenaanbod op het gebied van bring your own device (byod). De partijen leveren samen een end-to-end byod-oplossing op het gebied van consultancy, technologie, integratie en beheer.

De combinatie van Cisco, Imtech ICT en Vodafone helpt organisaties om de complexiteit rondom de effectieve inzet van byod in goede banen te leiden. De verwevenheid van de diverse deelgebieden vraagt om een integraal advies op basis van complementaire kennis en oplossingen. Bring iT biedt organisaties een compleet traject naar een effectieve byod-strategie die de voordelen per organisatie optimaliseert. Dit alles met één plan en één aanspreekpunt voor advies, implementatie en support.

Cisco Borderless Netwerk
Cisco anticipeert met netwerkoplossingen op veranderingen in de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Op het vlak van byod resulteert deze aanpak in een complete architectuur met elementen voor veilige toegang tot apparatuur en handhaving van beleid. Het Cisco Borderless Netwerk biedt een fundament dat de netwerkinfrastructuur geschikt maakt voor maximale mobiliteit. Met netwerktoegang via vaste verbindingen, Wi-Fi of mobiele toegang voor alle apparaat types.

Imtech ICT levert complete, servicegeoriënteerde it-infrastructuren, management en consultancydiensten en softwareoplossingen en -diensten. Op basis van deze infrastructuren zijn organisaties in staat om applicaties veilig, flexibel en continu aan te bieden aan eindgebruikers, ongeacht de apparatuur die zij daarvoor gebruiken. Bij de ontwikkeling en inrichting van een byod-strategie kiest Imtech ICT bewust voor de rol van trusted advisor of business consultant.

Choose your own device
Vodafone levert naast vaste en mobiele connectiviteit tevens beheer, administratie en onderhoud van iedere mobiele vloot voor data en spraak. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij de implementatie van een byod-aanpak met mobile management-diensten. Het aanbod varieert van ondersteuning in het bestelproces tot en met support voor eindgebruikers. Een dienst als choose your own device biedt organisaties praktische hulp bij de invulling van nieuwe mobiliteitsconcepten.

Computable

Read more: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/infrastructuur/4587819/2379248/cisco-imtech-ict-en-vodafone-samen-in-byod.html#ixzz2AmdQmFI6



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL