Corbion maakt hierbij bekend dat Nederland de lidstaat van herkomst is van de onderneming.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/02/2016 07:33
Verklaring lidstaat van herkomst
Deze bekendmaking hangt samen met de implementatie van de gewijzigde Transparantie Richtlijn van de EU. Krachtens deze richtlijn zijn alle uitgevende instellingen van effecten die zijn toegelaten tot de handel op een gereglementeerde markt in de Europese Unie verplicht hun lidstaat van herkomst bekend te maken.

Achtergrondinformatie
Corbion: biobased oplossingen – ontworpen door de wetenschap, met de kracht van de natuur en door toewijding tot stand gekomen.
Corbion is de mondiale marktleider op het gebied van melkzuur, melkzuurderivaten en lactiden, en een
vooraanstaande leverancier van emulgatoren, functionele enzymenmixen, mineralen en vitamines. Het bedrijf levert high-performance biobased producten die zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en wereldwijd worden toegepast in diverse markten, waaronder de bakkerij- en vleessector, de farmaceutische industrie, medische apparaten, huishoudelijke schoonmaakproducten, persoonlijke verzorgingsproducten, de verpakkingsindustrie, de auto-industrie, coatings en lijmen. De producten van Corbion voegen onderscheidende functionaliteit toe aan de meest uiteenlopende consumentenproducten wereldwijd. In 2014 genereerde Corbion een jaaromzet van € 770,1 miljoen met een personeelsbestand van 1.893 mensen. Corbion staat genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Voor meer informatie:
www.corbion.com

reactie XEA.nl
Waarom hier wel een PB tje?
Zal wel wettelijk zijn, jammer.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL