Purac, white paper over houdbaarheid vlees en vleeswaren

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 22/11/2015 12:02
Corbion Purac heeft een white paper gepubliceerd met tips over het verbeteren van de houdbaarheid van vlees en vleeswaren. De ingrediënten van Corbion Purac voldoen aan de eisen van ‘clean label’ en bieden nieuwe mogelijkheden voor herformulering van producten.

Herformuleren
Nieuwe processingstechnologieën hebben de potentie om bestaande conserveringsmethoden te vervangen of aan te vullen. Deze technologieën zijn echter vaak duur en arbeidsintensief. Traditionele methoden, zoals het zouten of het gebruik van additieven, zijn meestal ontoereikend om te voldoen aan de hedendaagse eisen van de consument voor verse, gezonde en natuurlijke producten. Het is daarom van belang dat productontwikkelaars het herformuleren van hun recepten overwegen.

Ingrediënten van Corbion Purac kunnen een kosteneffectieve oplossing bieden voor verlengen van de houdbaarheid en verbetering van de kwaliteit van het vlees. De ingrediënten voldoen aan de eisen van ‘clean label’. In het recent gepubliceerde white paper is hierover meer te lezen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL