VeliQ en KPN introduceren Mobile Device Manager

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/06/2013 09:12
VeliQ introduceert samen met KPN een 'freemium' mobile device management (mdm)-oplossing voor alle zakelijke klanten, genaamd Mobile Device Manager Start. Deze bevat gratis te gebruiken mdm-functies voor beheer en beveiliging, voor elke smartphone met een KPN data-abonnement. Mobile Device Manager Start bevat tevens een Enterprise Content Store.

Als KPN-klanten meer mogelijkheden willen, kunnen zij zelf online upgraden naar een betaalde versie, Mobile Device Manager Pro, met zowel alle mdm-functies van VeliQ, inclusief de mogelijkheid om apps naar de toestellen te distribueren. Beide KPN-oplossingen zijn gebaseerd op het mobility Platform-as-a-Service (mPaaS) van VeliQ. Het feit dat zakelijke KPN-klanten gratis kunnen kennismaken met mdm en tegen lage maandelijkse kosten kunnen upgraden naar alle beschikbare functies, is uniek in de enterprise managed mobility wereld.

KPN ziet in de samenwerking met VeliQ een sleutel voor het vergroten van de toegevoegde waarde voor klanten, door het laagdrempelig kunnen bieden van relevante mobility diensten. Het zakelijk gebruik van smartphones en tablets groeit razendsnel, mede vanwege de byod-trend. Als gevolg daarvan worden veel klanten van KPN geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van beheer en beveiliging, die zij flexibel schaalbaar en eenvoudig willen oplossen.

Read more: http://www.computable.nl/artikel/producten/mobility/4754324/1277034/veliq-en-kpn-introduceren-mobile-device-manager.html#ixzz2X7DhFqdV



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL